1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İç çamaşırlı fotoğrafla şantaj
İç çamaşırlı fotoğrafla şantaj

İç çamaşırlı fotoğrafla şantaj

Sevgililerini de yanlarına alan iki kız kardeş, ilişki yaşadıkları işçi emeklisi Baki Seçen’i gasp etti.

A+A-

Almanya'da ikamet eden ve Esra (38) ile Deniz G. (36) adlı kız kardeşlerle ilişki yaşayan işçi emeklisi Mustafa Baki Seçen (57), sevgilileri ve sevgililerinin erkek arkadaşı olan 4 kişi tarafından Ankara'da gasp edildi.

İÇ ÇAMAŞIRI GİYDİRDİLER

Zanlılar, bağlayarak işkence ettikten sonra boş senet imzalatıp kredi kartlarını boşalttıkları Seçen'in, kadın iç çamaşırı giydirerek şantaj amaçlı fotoğraflarını çekti. Zanlılar, buzdolabındaki kırmızı ve beyaz etleri de alarak evden kaçtı. Yakalanan zanlılar, etlerle pikniğe giderek mangal yaptıklarını söyledi.

ÖNCE DARP, SONRA BOŞ SENET

2 çocuk basası olan Mustafa Baki Seçen, 2007'de Ankara'da tanıştığı Esra G.'yle ilişki yaşamaya başladı. Seçen, Esra G.'ye Ankara'da bir ev tuttu. Seçen'den 7 bin lira kredi çekmesini de isteyen Esra G., başka bir kişiden hamile kaldı. Seçen bunun üzerine Esra G.'nin kız kardeşi Deniz G.'yle de birlikte oldu. Seçen, Esra ve Deniz G.'yle aynı evde kalmaya başladı. Seçen'e, evde Esra ve Deniz G.'nin erkek arkadaşları olan Yasin M., Levent A., Recep G. ve Hasan K. tarafından darp edildikten sonra boş senet imzalatıldı. Zanlılar, iç çamaşırı giydirdikleri Seçen'in şantaj amaçlı fotoğraflarını da çekti. Yasin M., Levent A. ve Recep G. de tutuklandı.

Bu haber toplam 2817 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.