1. HABERLER

  2. II. OSMAN DÖNEMİ BAŞLADI
II. OSMAN DÖNEMİ BAŞLADI

II. OSMAN DÖNEMİ BAŞLADI

Ak Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı’nın 5. Olağan Kongresi’nde mevcut Başkan Osman Karaaslan yeniden Başkan oldu.

A+A-

Ak Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı’nın 5. Olağan Kongresi’nde mevcut Başkan Osman Karaaslan yeniden Başkan oldu.

Gölbaşı Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede Genel Merkez tarafından mevcut başkan Osman Karaaslan’ın ismi belirlendi.

Son dönemlerde yeniden başkan olup olmayacağı ile ilgili belirsizlik kongre ile birlikte netlik kazandı.

Tek aday ve tek liste ile kongreye gidildi. Osman Karaaslan yeniden başkan olurken, birlikte çalışacağı yeni yönetimi de kongre ile birlikte seçilmiş oldu.

BİZ AK KADROYUZ

Kongrede konuşma yapan İlçe Başkanı Osman Karaaslan, 5. Olağan kongrenin hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, ” Bizler büyük Türkiye hedefine doğru yol alırken hedefinden hiç şaşmayan, Türkiye gemisinde bir mil daha mesafe alabilmek için bütün gücüyle, bütün  gayretiyle, bütün yüreğiyle, o gemide kürek sallayan, hizmeti vatan hizmeti sayan AK kadroyuz, AK teşkilatız “ dedi.

HER YERDEYİZ

Karaaslan hizmet için AK kadroların her gün yollarda olduğunu belirterek, “Her gün köylerdeyiz. Bir gün Koparan’da, bir gün Karagedik’de, bir gün Subaşı’nda,  bir gün Tokide’yiz. AK Parti teşkilatı olarak 54 mahallemizin her köşesindeyiz. Göreve geldiğim 19 Aralık2011 tarihinde devraldığımız teşkilattaki üye sayımız 9.500’dü. Bugün ise 18.500 üyeye ulaştık. Birilerinin hayal bile edemediğini Ak Parti yaptı” şeklinde konuştu.

HİZMETLER DEVAM EDECEK

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ise kısa bir konuşma yaparak, 12 yıldır Türkiye de hissedilen AK Parti hizmetlerinin hız kesmeden devam edeceğini ifade ederek,  “ Bu hizmetler Gölbaşı’nda da aynı şekilde yapılacaktır. Bize destek veren Gölbaşı halkımıza teşekkür eder kongrenin hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

ÇOK ÇALIŞAN BİR TEŞKİLATIZ

AK Parti İl Başkanı Nedim Yamalı da konuşmasında Osman Karaaslan’a çalışmalarında başarılar dileyerek, “AK Parti iyi çalışan bir partidir. Bizim ilçe teşkilatımız her hafta toplanır, çalışma faaliyetlerini gözden geçirir, aylık danışma meclisi toplantısını yapar. Buradan çıkan değerlendirmeler aylık rapor haline getirilir. Bu işler her ay böyle devam eder. Bizim başarımızın sırrı budur. Biz ülkemizi seviyoruz, bizim partimizin kongreleri farklı yapılır. Diğer partilerde herkes birbirinden kaçar. Bizim kongrelerimizde ise uzun uzun her şey konuşulur. İlçe, il teşkilatları bir araya gelir. Genel merkezin, belediyelerin görüşü alınır. Bu karara da herkes uyar. Kardeşçe bu çalışmalar devam eder. İşte bizim gücümüz buradan gelir. Biz çok çalışan, dersini iyi yapan bir teşkilatız. Bu bizim inancımızdan gelir. Ak Parti bu büyük günlere böyle gelmiştir.  Bundan sonrada böyle devam edecektir” dedi.

 

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ise AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmaların ve hizmetleri anlatarak, bu davaya gönül ve destek veren herkese teşekkür etti.

 

AK Parti Ankara Milletvekillerinin, İl ve İlçe Teşkilat başkanlarının, STK temsilcilerinin, muhtarların ve AK Parti İl, ilçe kadın ve gençlik kollarının ve partililerin katıldığı kongrede Divan İbrahim Toruntay, Elif Özer, Selim Akceylan ve Murat İpek’ten oluştu.

Yapılan konuşmaların ardından Faaliyet ve Denetim Raporları okunarak oylamaya sunuldu. Divan’a teslim edilen tek listenin ardından ise seçimlere geçildi. Kongrede 317 delege oy kullanırken oyların 4’ü geçersiz sayıldı. 313 oyun geçerli sayıldığı seçimlerde mevcut Başkan Osman Karaaslan yeniden başkanlığa seçildi. 

 

Ak Parti Gölbaşı İlçe 5.Olağan Kongresi’nde seçilen yeni yönetim şu isimlerden oluştu…

İLÇE ASIL YÖNETİM KURULU ÜYELERİ: Osman Karaaslan, Abdulkadir Er, Abdullah Bulut, Ahmet Dinç, Ahmet Aktay, Alaattin yüksel, Arif Küçük, Aslı Seren, Atakan Aydın, Aydın Yılmaz, Davut Kurtoğlu, Emine Karslı, Gökhan Demir, Gökhan Gülhan, Hörment Cenk, İlhan Erdoğan, İdris Çetin, Mehmet Yıldız, Hande Şahin, Murat Otuzoğlu, Murat Andaç, Nurgül Yıldırım, Nurullah Yiğit, Nuray Şahin, Osman Ulunç, Özcan Demir, Refik Özkan, Serkan Aydoğan, Satılmış Elmadağ, Yılmaz Turan Parlak…

ASIL ÜST KURUL ÜYELERİ:

Osman Karaaslan, Fatih Duruay, Hakan Han Özcan, Mehmet Deveci, Mustafa Duran, Ertuğrul Cenk, Yakup Kaldırım, Abdulnasır Haşlak, Asker  Yıldız, Yakup Kurtoğlu, Elif Özer, Selim Akceylan, İbrahim Yılmaz, Namık Kemal Doğan, Hacı Okman…

Bu haber toplam 3433 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.