1. HABERLER

  2. İlçe Başkanları Terörü kınadı
İlçe Başkanları Terörü kınadı

İlçe Başkanları Terörü kınadı

Gölbaşı siyasi parti il başkanları, terörü lanetleyen açıklamalar yaptılar. İlçe başkanları yaptıkları açıklamada “milletimizin böyle acı bir günü bir daha yaşamamasını temenni ediyorum” dediler.

A+A-

Diyarbakır Silvan’da emniyet güçleri ile PKK terör örgüt’ünün girdiği çatışmada 13 askerimizin ve Siirt’te devriye gezen polis otosuna yapılan saldırıda bir komiserin şehit edilmesi ve üzerine, Gölbaşı siyasi parti il başkanları, terörü lanetleyen açıklamalar yaptılar. İlçe başkanları yaptıkları açıklamada “milletimizin böyle acı bir günü bir daha yaşamamasını temenni ediyorum” dediler.

Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan Şimşek,

 “Bu kalleş saldırıyı gerçekleştirenleri ve arkasındaki güçleri lanetliyorum, Milletimizin böyle acıları bir daha yaşamamasını temenni ediyor, canlarını bağımsızlık ve özgürlüğümüz için feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Yaralanan askerilerimize de acil şifalar temenni ediyorum.”

“Terörden başta bölge halkı olmak üzere, ülke olarak çok acılar çektik. Bazıları bilmelilerdir ki, ‘analarımızın gözyaşları üzerinden bir kazanım elde etmeye çalışmak’ asla sonuç vermeyecektir.”

CHP İlçe Başkanı Ercan Şimşek,

“Türkiye’nin en büyük sorunlarından birisi terördür. Diyarbakır’da 13 tane vatan evladını, ana kuzusunu kaybettik. Üzüntümüz çok büyük. Milletimizin başı sağ olsun.Türkiye de neden terör var, bunun değerlendirilmesi ve artık bir çözüm getirilmesi gereklidir. Terörün her türlüsünü şiddet ve lanetle kınıyorum. Ülkemizin artık terör lanetinden kurtulması gereklidir. Bunun da tek yolu demokrasi yollarının sonuna kadar açılmasıdır. Bunu yapmayanlar bu konuda suçlu olmaya devam edecektir. Dediğim gibi Türkiye’nin en büyük sorunu terördür. 13 vatan evladının kanını akıtanların mutlaka bulunup hesap sorulması gerekir.  Verdiğimiz kayıplar, hepimizin yüreğine ateş düşürmüştür. Türkiye’nin başı sağ olsun” dedi. 

MHP İlçe Başkanı Selçuk Dağdelener,

“Diyarbakır’ın Silvan İlçesi kırsalında PKK terör örgütünün alçakça kurduğu pusu sonucu 13 askerimizin şehit düşmesi ve 7 askerimizin yaralanması Türk Milletinin yüreğini dağlamıştır.

Milli vicdan isyan halindedir.

Hatıraları Türk Milletinin gönlünde ve hafızasında ebediyen yaşayacak olan aziz şehitlerimize Cenab-ı Allahtan rahmet niyaz ediyorum. Yakınlarına ve Türk Silahlı kuvvetlerine baş sağlığı dileklerimi iletiyorum. Yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Türk milletinin başı sağ olsun.”

DP Gölbaşı İlçe Başkanı Mümtaz Sarıtaş,

Diyarbakır’da şehit düşen 13 askerin acılarını paylaştıklarını vurgulayan Sarıtaş,  terörü ve teröre arka çıkanları lanetleyerek, şehitlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diledi.
Kanlı  terör örgütünün  mutlaka sonu gelmelidir diyen DP İlçe Başkanı Mümtaz Sarıtaş,  “Kalbi vatan sevgisi ile dopdolu ulusumuz Ayyıldızlı Türk Bayrağı altında ilelebet  yaşamına devam edecektir” dedi.
Milletçe hepimiz yaslıyız diyen Sarıtaş, “Artık akan kana dur demenin zamanı gelmedi mi? Anaların, babaların gözyaşları ne zaman dinecek? Şehitlerimiz kabirlerinde ne zaman rahat uyuyacak?" diyerek tepkisini dile getirdi.

 

 

Bu haber toplam 1704 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.