1. HABERLER

  2. İlk Prestij projesinin temelini attı
İlk Prestij projesinin temelini attı

İlk Prestij projesinin temelini attı

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın 2011 yılında Gölbaşı’nı şantiye alanına çevireceğiz, Gölbaşı’nın çehresini değiştireceğiz’ diyerek yola çıktığı projelerinden ilki olan Kanal Projesinin temeli gerçekleştirilen törenle atıldı

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın 2011 yılında Gölbaşı’nı şantiye alanına çevireceğiz, Gölbaşı’nın çehresini değiştireceğiz’ diyerek yola çıktığı projelerinden ilki olan Kanal Projesinin temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

8317 m2 alanda su kanalının etrafında yapılacak olan kanal kenarı düzenleme projesinin temeline ilk harcı Başkan Odabaşı, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş ile birlikte attı.

foto-galeri-ikon.20110702154325.jpg

HİZMET ZİNCİRİNE BİR HALKA DAHA EKLEDİK

Temel atma töreninde bir konuşma yapan Odabaşı, hizmet zincirlerine bir halka daha eklediklerini belirterek, “Mogan Gölü, ilçemizin en önemli marka değeridir.  Dolayısıyla Mogan’ı işlevsel anlamda hem Gölbaşı, hem de Ankaralı hemşerilerimizin en verimli şekilde hizmetine sunmak, bizim belediyecilik anlayışımızın en temel önceliklerinden birisidir.

Çevreye duyarlılığın titizlikle korunacağı bu projeyle, Mogan’ı Eymir Gölü’ne bağlayan kanalımız, inanıyorum ki, temizliği, güzelliği ve ortaya çıkaracağı nezih ortak yaşama alanıyla ilçemizin gururlarından birisi olacaktır.

İlçemize bahşedilen bu güzelliği layık olduğu şekilde değerlendirmek için hayata geçirmeye başladığımız bu projede, kanal temizleme çalışmalarına ve kanal etrafındaki çevre düzenlemelerine öncelik vermiş durumdayız” dedi.

GÖLBAŞI’NA KONFORU YÜKSELTECEĞİZ

Konuşmasında Kanal projesinin zahmetli bir proje olduğuna değinen Başkan Odabaşı, “Kanal projemiz, GOP Mahallesi’nden başlayıp, Gaffar Okan Caddesi’ne kadar uzanan 332 metrelik bölümün düzenlenmesini kapsamaktadır. Buradaki projenin toplam uygulama alanı 8327 metrekaredir. Her açıdan zahmetli bir proje olmasına rağmen, ilçemize kazandıracağı zenginlik ve güzelliği hesaba kattığımızda, bu zahmete değeceği tartışılmaz bir gerçektir.

Su kanalı etrafında yapılacak düzenlemelerde, ilçe halkımız ve misafirlerimiz için yeni oturma ve dinlenme alanları oluşturulup, alanın çekiciliğinin ve güzelliğinin pekiştirilmesi amacıyla kanal üzerine gül takları inşa edilecektir.

Yine projemizde, kanal üzerinde gezilebilir mekanlar oluşturmak için köprüler yer alacaktır. Ayrıca yerleştirilecek pergolarla mevcut mesire alanımıza bir yenisini daha eklemiş olacağız.

Alana yerleştireceğimiz 120 adet bank, 22 adet gölgelikli oturma birimi ve 51 adet çöp kutusuyla, ferah, temiz ve son derece estetik bir mekana kavuşmanın huzurunu yaşayacağız.

Kanalımız üzerinde yer alacak “geniş desk üzerine üstü kapalı oturma alanlarıyla halkımızın dinlenme ve zaman geçirme konforunu yükseltmeyi hedeflemiş bulunmaktayız” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından dualar eşliğinde Kanal Projenin temeline ilk harç atıldı.

Kanal Projesi temel atma törenin ardından Başkan Odabaşı ve açılışa katılan davetliler Atatürk Sahil Parkı’nda hizmete sunulan yeni park alanın da açılışını gerçekleştirdi.  Program davetlilere sunulan ikramların ardından son buldu.

DİĞERLERİ YOLDA

Başkan Odabaşı, yaptığı konuşmasının sonunda Olimpik Yüzme Havuzu projesinin temelini ve Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan parkın açılışını da 2011 yılı içerisinde yapacaklarını vurguladı.

Bu haber toplam 1821 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.