1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İnönü'de taraftar sahaya indi
İnönü'de taraftar sahaya indi

İnönü'de taraftar sahaya indi

Beşiktaş-Galatasaray maçının son dakikalarında sahaya giren ev sahibi taraftarlar Emmanuel Eboue'yi kovaladı.

A+A-

İnönü Stadı'nda Beşiktaş - Galatasaray'a 2-0 yenildi, 90 dakika ise adeta bir gerilim filmi gibiydi.

GÖCEK'İN KARARI ORTAMI GERDİ

Mücadelede Galatasaray'ın ilk yarıda Melo ile öne geçtiği golde ofsayt olduğu tepkisi ile hakem Hüseyin Göçek'e karşı tribünlerden başlayan öfke seli, mücadele boyunca sürdü. Sürekli olarak Göçek'in kararlarına tepki gösterip küfürlü göndermeler yapan Beşiktaş taraftarı, takımlarının kötü futboluna olan tepkileriyle birlikte iyice gerildi.

TARAFTAR SAHAYA İNDİ

Maçın son dakikaları da bu gerilim patlama noktasına ulaştı. 86. dakikada sahaya bir taraftar atladı ve Hüseyin Göçek'in üzerine yürümek istedi. Hemen güvenlik görevlileri araya girdi ve kısa süreli duran oyun devam etti.

SAHAYA YABANCI CİSİMLER YAĞDI

90+2. dakikada da daha önceki maçta olduğu gibi yine Eboe taç atışı kullanmak isterken, üzerine atılan yabancı maddeler nedeniyle hakeme şikayette bulundu. Bu sırada hemen arkasındaki tribünden sahaya giren bir taraftar Eboue'ye saldırmak istedi ancak Fildişi Sahilli oyuncuya ulaşamadan etkisiz hale getirildi. Ardından tribünlerde büyük bir karışıklık yaşandı. Başka sahaya atlama girişimleri de oldu ancak hem taraftarlar hem de güvenlik güçleri bu girişimleri engelledi.

KAMERAMAN DA NASİBİNİ ALDI!

Bu sürede oyun dururken, olayların yaşandığı yerin hemen önünde görev yapan Lig TV kameramanı da yabancı maddelerden nasibini aldı. Bu noktadan görüntü alması mümkün olmayan kameraman, başka bir bölgeye taşındı.

Bu haber toplam 1705 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.