1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. İpek Yolu Projesi Borusan Lojistik ile Güvende
İpek Yolu Projesi Borusan Lojistik ile Güvende

İpek Yolu Projesi Borusan Lojistik ile Güvende

İpek Yolu Projesi Borusan Lojistik ile Güvende

A+A-

İpek Yolu Projesi Borusan Lojistik ile Güvende

En büyük ikinci ekonomi olmasıyla birlikte birçok teknoloji ve finans merkezini bünyesinde barındıran, bunun dışında ise yapılan çalışmalar ile önemli bir lojistik merkezi haline gelen Çin, ülkemiz için de kritik bir noktada yer alıyor. Asya ile Avrupa’yı birbirine bağlayan İstanbul Boğazı ve Türkiye, Asya’ya geçişlerde kritik bir rol alıyor.

 

İpek yolu projesi ya da başka bir deyişle Çin Türkiye Lojistik yolu bölge için önemli bir hale gelmiş durumda. Türkiye ve Çin arasındaki taşıma mesafesini neredeyse yarı yarıya indiren ve süreyi de 14 - 18 gün arasına indirgeyen bu yol, Çin Türkiye arasındaki taşımacılığı başka bir boyuta ulaştıracak diyebiliriz.

Çin - Türkiye Lojistik Yolu - İpek Yolu Projesi

Borusan Lojistik ile birlikte önemli bir boyuta ulaşan ve Çin Türkiye ticaret hattı arasında çok büyük atılım olarak nitelendirebileceğimiz İpek yolu projesi bölge için büyük önem taşıyor. Bu yeni yol sayesinde bölgedeki lojistik ulaşım süresi sadece 14 - 18 gün arasına iniyor. Borusan Lojistik’in Kazakistan’da bulunan fiziksel varlığı sayesinde daha kolay bir etkileşim sağlanıyor. Özellikle önemli ve zaman sınırı bulunan yüklerin taşıma süresi bu hat sayesinde daha hızlı bir şekilde sağlanıyor. Borusan Lojistik’in buradaki katkısı tartışılamaz.

Çin - Türkiye Lojistik Hattı’nın Önemi

Türkiye’nin bulunduğu jeopolitik konum bölgenin ve ticaret hattının önemini daha da artırırken ve ticaret üzerindeki etkisi tartışılmaz bir haldeyken bu yeni yol sayesinde hem güvenilir hem hızlı bu lojistik yolu birçok açıdan avantaj sağlıyor. Özellikle artan taşıma hızıyla birlikte teslimat süresinin de bu denli hızlanması hem ticaret yapanlar için önemli bir konuma geliyor hem de lojistik işini yapanlar için büyük itibar sağlıyor.

 

Sizlerde Çin - Türkiye lojistiği konusunda söz sahibi olmak istiyorsanız Borusan Lojistik ile iletişime geçebilirsiniz.

 

Bu haber toplam 2093 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.