1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. İstanbul'da okullar yarın tatil
İstanbul'da okullar yarın tatil

İstanbul'da okullar yarın tatil

İstanbul'da yoğun kar yağışı nedeniyle yarın okullar tatil edildi.

A+A-

Ankara Valiliği, oğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okulları 1 gün süreyle tatil etti. Ankara'da okullar tatil mi? bugün Ankara'da en çok merak edilen soruydu. Ankara Valiliği az önce yaptığı açıklama ile Ankara'da okulları tatil edildi. Ankaralı öğrenciler bu karar sonrası büyük sevinç yaşadı.

İstanbul'da okulların tatil edilmesinin ardından Ankaralı öğrenciler de merakla okulların tatil olup olmayacağını merak ediyordu. Az önce gelen habere göre Ankara'da eğitime 1 gün ara verildi.

Ankara Valiliği'nden, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı temel eğitim ve ortaöğretim okulları ile kurumlarında eğitim ve öğretime 11 Şubat Çarşamba günü bir gün ara verildiği bildirildi.

İstanbul Valiliği, yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okulları yarın tatil etti.

İSTANBUL'DA YARIN OKULLAR TATİL EDİLDİ

istanbul Valiliği, yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okulları yarın tatil etti.

İŞTE 11 ŞUBAT ÇARŞAMBA GÜNÜ OKULLARIN TATİL EDİLDİĞİ İLLER

Yağış sonrası çeşitli illerden kar tatili haberleri de gelmeye başladı. İşte yarın okulların tatil edildiği iller (Şu ana kadar)

MANİSA (KULA)

Kula'da yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların 1 gün süre ile tatil edildiği açıklandı.

AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar'da yoğun kar yağışından dolayı eğitime yarın ara verildi. Valilikten yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezi ve merkez ilçeye bağlı köy ile beldelerdeki okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerin, yarın bir gün süreyle tatil edildiği belirtildi. Engelli ve hamile kamu görevlilerinin de yarın bir gün idari izinli oldukları ifade edildi.

ANTALYA (AKSEKİ)

Akseki ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar yarın tatil edildi. Akseki Kaymakamlığından yapılan açıklamada, ilçe merkezi ile bağlı mahallelerde yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların yarın bir gün süreyle tatil edildiği kaydedildi.

KONYA'NIN İKİ İLÇESİNDE TATİL

KONYA'nın Taşkent ve Derebucak İlçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitime ara verildi.
Konya Milli Eğitim Müdürlüğü, Taşkent ve Derebucak ilçelerinde dün geceden bu yana aralıksız süren kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların 1 gün olmak üzere yarın tatil edildiğini açıkladı.

AĞRI

Ağrı'da da okulların 1 gün süre ile tatil edildiği açıklandı.

DENİZLİ

Denizli'nin Kale, Güney, Çameli ve Buldan ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullara bir gün ara verildiği açıklandı. Birçok ilçede de okulların tatil edilmesiyle ilgili toplantıların devam ettiği öğrenildi.
Denizli'yi etkisi altına alan kar yağışı, hayatı olumsuz etkiliyor. Yoğun kar yağışı ulaşımı etkilerken, bazı ilçelerde okullar tatil edildi. Denizli'nin Kale, Güney, Çameli ve Buldan ilçelerinde okullar 1 gün süreyle tatil edilirken, bu ilçede engelli ve hamile memurların da idari izinli sayıldığı açıklandı.


 

Bu haber toplam 2257 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.