1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İşte Hiddink'e öfkenin nedeni
İşte Hiddink'e öfkenin nedeni

İşte Hiddink'e öfkenin nedeni

Avusturya maçı bitti, stat dışından “Hiddink istifa” sesleri yükseldi.

A+A-

Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde 0-0 biten Avusturya karşılaşmasının bitmesi sonrasında, stat çevresinden "Hiddink istifa" sesleri yükseldi. Çoğunluğunu gurbetçilerin oluşturduğu bu grup, Hollandalı teknik adamın görevi bırakmasını isterken, bundan nasibini alan diğer isim de Antrenör Oğuz Çetin oldu.

2 FARKLI NEDEN
Henüz şampiyona umutları bitmeden, Türkiye'nin şansı hâlâ devam ederken yapılan bu protesto, birçok kişiyi şaşırtmış, henüz erken bir tepki olarak algılanmıştı. Ancak durumun çok daha farklı olduğu ortaya çıktı. Karşılaşmanın bitmesinden dakikalar sonra ortaya çıkan bu görüntülerin iki farklı nedeninin olduğu belirlendi. Soyunma odasından çıkan A Milli Takımı'nın futbolcularını imza almak için yanlarına çağıran gurbetçiler, bunun karşılığını bulamadığı için öfkeye kapıldı. Son dakikada kaçan galibiyetin moral bozukluğu içinde otobüslerine giden oyuncular, imza almak, belki de bir fotoğraf çektirmek için umutla stada gelen taraftarların kızgınlığıyla karşılaştı.

ETİK DEĞİL
Burada bulunan bazı kameramanların da "yangına körükle gittiği", görüntü alabilmek için gurbetçileri, "Bağırın, bağırın" diye provoke ettikleri iddiasında bulunuldu. Futbol Federasyonu yetkilileri, bu kameramanları kendilerinin gördüğünü belirterek, bunun etik bir davranış olmadığını vurguladılar.

Bu haber toplam 1369 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.