1. HABERLER

  2. Kanuni'nin haremindeki Sandra Akhmedov
Kanuni'nin haremindeki Sandra Akhmedov

Kanuni'nin haremindeki Sandra Akhmedov

Muhteşem Yüzyıl'ın son bölümünde rol alan Rus asıllı Türk vatandaşı Sandra Akhmedova kendini anlattı.

A+A-

Başrollerinde Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Okan Yalabık ve Nebahat Çehre'nin rol aldığı 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin son bölümünde cariye olarak ekrana gelen Rus asıllı Türk vatandaşı Sandra Akhmedova, at çiftliğinde objektiflere poz verdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN..

Antalya'nın turistik Belek Beldesi'nde oturan ve profesyonel mankenlik yapan Sandra Akhmedova, geçen Çarşamba akşamı yayınlanan bölümde Kanuni Sultan Süleyman'a sunulan Rus cariye Nina'yı canlandırdı. Hürrem Sultan'ın sinir krizi geçirmesi ve Kanuni'nin karşısına hançer ile dikilmesine neden olan cariye olarak dikkat çeken Rus güzel, Antalya'nın yerel dergisi 'Masculine' için at çiftliğinde poz verdi. Fotoğraf sanatçısı İbrahim Kahraman'ın objektifinin karşısına geçen Sandra Akhmedova, röportajında başarısının sırlarını da anlattı.

DENİZ KABUĞU KOLEKSİYONU VAR

Geçen yıl Antalya'ya yerleştiğini doğa ile içiçe yaşamayı sevdiği için evini Belek'te tuttuğunu anlatan Akhmedova, boş zamanlarını plaja gidip güneşlenerek ve tenis oynayarak değerlendirdiğini, deniz kabuklarından oluşan koleksiyonu olduğunu söyledi. Güzelliğinin sırrını düzenli beslenme ve yeterli dinlenmeye borçlu olduğunu kaydeden Akhmedova, şöyle dedi:

MAYDONOZ SUYU İÇİYOR

"Yağlı ve kızarmış ürünlerden uzak duruyorum. Alkol ve sigara kullanmıyorum, düzenli spor yapıyorum. En önemlisi ise öğünlerime dikkat ediyorum. Örneğin her sabah yarım bardak taze sıkılmış maydanoz suyu içiyorum. Kahvaltı ise bol enerji dolu oluyor. Kısacası yiyeceğim herşeyin zamanı ve yeri var. Bunlara dikkat ederseniz güzel bir vücut sizi karşılıyor."

Televizyon ekranlarında izlenme rekorları kıran 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin setinden de söz eden güzel manken, "İlk kez bir dizi filmde rol aldım. O atmosferi koklamak bile çok keyifliydi" dedi.

Bu haber toplam 3785 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.