1. HABERLER

  2. Karaaslan, Şimşek'in adını bile anmadı
Karaaslan, Şimşek'in adını bile anmadı

Karaaslan, Şimşek'in adını bile anmadı

Karaaslan, Şimşek'in adını bile anmadı

A+A-

Hakan Kuralay’ın hazırlayıp sunduğu ‘’Gündem Ankara’’ ın bu haftaki konuğu Ak Parti Ankara Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan’dı.

Haber: Özcan Aydoğdu

Ak Parti Ankara Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Ankara Gölbaşında seçim sürecine ve 17 Aralık Operasyonuna değindi. Çarpıcı açıklamalarda bulundu.

AK PARTİ’Yİ KÜÇÜMSEDİLER

Yerel seçimlerden CHP ve MHP’nin ittifak halinde olduğunu söyleyen Karaaslan, Yakup Odabaşı yönetimindeki eski yönetiminin kaybetmeyi hiç düşünmediğini gördüklerini kaydederek “Seçim sonrasına hayırlı olsun randevuları bile verilmiş. Ak Parti’nin milletin partisi olduğunu hesaba katmamışlar. Mevcut yönetim Ak Parti’yi küçümsemiş.” dedi.

MECLİS ÜYESİ OLMA HEVESİ VARDI…

Ak Parti’den istifa ederek MHP’ye katılan Ramazan Şimşek’i de isim vermeden eleştiren Karaaslan “900 kişi istifa etti denilen günden bugüne bize ulaşan rakamlar çok ufak rakamlar. Bu olay eski ilçe başkanımızın kamuoyunu yönlendirme isteğiydi. Partiden istifa edip, diğer partiden meclis üyesi olma hevesiydi ve bu hevesin vermiş olduğu coşkuyla bu tür haberleri piyasaya sürdü. Bu bir oyundu.” dedi.

PARTİMİZİN RUHUNA AYKIRIYDI

Ramazan Şimşek’le ilgili fazla konuşmak istemediğini kaydeden Karaaslan “ Bizim partimizin ruhuna zaten aykırı olan birisiymiş. Konuşmaya bile gerek yok. 2009’da da gerekli teşkilat çalışmaları yapılmadı.” dedi.

 

Bu haber toplam 2765 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum