1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Karaaslan'dan bayram mesajı
Karaaslan'dan bayram mesajı

Karaaslan'dan bayram mesajı

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan Ramazan Bayramı Nedeniyle bir mesaj yayınladı.

A+A-

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan Ramazan Bayramı Nedeniyle bir mesaj yayınladı. Karaaslan mesajında şu sözlere yer verdi.
” Bereket ve rahmet ayı olan on bir ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak, Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, kardeşliğin dostluğun helalleşme ve sevincin yaşandığı istisnai günlerdir. Birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşliğe daha çok ihtiyacımızın olduğu şu günlerde, birbirimize daha çok kenetlenmeliyiz.

İslam coğrafyasının birçok bölgesinde, ne yazık ki iç savaşlar, işgaller, iç çatışmalar ve açlık gibi felaketler yaşanmakta. Ramazan ayı boyunca İslâm aleminde kadın, çocuk, yaşlı,masum demeden din kardeşlerimize reva görülen şiddet, zülüm, haksızlıklar ve ölümler yüreğimizi dağlıyor.
Ramazan Bayramı İnşallah İslam alemi ve mazlum insanlık için kurtuluş vesilesi olur. Yüce Allah’a tüm Müslüman kardeşlerimiz için, ülkemizin birlik ve beraberliği, dostluk kardeşlik ve sevgi bağlarının güçlenmesi için dualarımızı eksik etmeyelim.

Bu duygularla, mübarek Ramazan Bayramı’nın tüm insanlık ve Müslüman alemine huzur, kardeşlik ve barış getirmesi dileğiyle Gölbaşılı hemşerilerim başta olmak üzere Ülkemizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik eder, hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı

Osman Karaaslan

 

Bu haber toplam 1547 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.