1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Karayollarının yol çalışması Gölbaşı'nın kabusu oldu
Karayollarının yol çalışması Gölbaşı'nın kabusu oldu

Karayollarının yol çalışması Gölbaşı'nın kabusu oldu

Karayollarının yol çalışması Gölbaşı'nın kabusu oldu

A+A-

Bugün öğle saatlerinden itibaren konya-ankara istikameti trafiğe kapatılırken trafik Tek yönlü olarak karşı şeritten verildi

 

yapılan çalışma sonrası trafik Altüst oldu uzayan araç kuyrukları sonrası sürücüler adeta sinir krizi geçirdi.

Sosyal medyada birçok vatandaş yapılan çalışmalar nedeniyle Gölbaşı belediyesine tepki gösterirken yol kapanmasına neden olan çalışmanın Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapıldığı ortaya çıktı.

Karayollarının çalışması Gölbaşı trafiğini alt üst etti

Karayolları Genel Müdürlüğü Ankara Konya yolunun Gölbaşı şehir geçişi 2 ve 6 kilometrelerinde köprü genişletme ve üst Yapı yenileme çalışması başlattı. Başlatılan çalışma nedeniyle Konya Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü VERİLDİ.

vatandaşlar perişan oldu

Konya Ankara yolunu yoğun bir şekilde kullanan sürücüler ve Gölbaşılar da kapanan Yol yüzünden trafikte perişan oldu. Gölbaşı Eymir Seymenler Şafak ve Bahçelievler Mahallesi'ne gitmek isteyen vatandaşlar yollarda perişan oldu. Karayollarının çalışması Gölbaşı'nın kabusu oldu Karayolları Genel Müdürlüğünün yaklaşık bir ay önce başlattığı çalışmalar henüz bitirilemezken çalışma esnasında kapatılan yollar da Gölbaşı'lıların kabusu oldu Ankara'dan Konya istikametine gelen araçlar kepekli kavşağından itibaren uzun kuyruklar oluştururken sürücülerde yollarda perişan oldu Karayolları Genel Müdürlüğü'nün Gölbaşı'nda başlattığı çalışmalarının Ne zaman biteceği ise merak konusu oldu.

Bu haber toplam 6765 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.