1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Karısının boğazını kesen kocanın ilk savunması
Karısının boğazını kesen kocanın ilk savunması

Karısının boğazını kesen kocanın ilk savunması

Eşini yatakta öldüren koca, elini neden kana buladığını anlattı.

A+A-

Samsun'da eşi Asuman Köksal'ı bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldüren 46 yaşındaki tutuklu sanık Hüseyin Köksal önceki gün görülen davada kendini savundu.

AYRI OLMAMIZA RAĞMEN BERABER OLUYORDUK

Köksal ifadesinde şu sözlere yer verdi: "Sürekli telefonu çalıyordu. Kim olduklarına bakıyordum. Tanımadığım erkeklerdi. Bu yüzden kendisiyle sürekli kavga ediyorduk. Beni aldattığından şüphelendim. Ayrı yaşamamıza rağmen zaman zaman kendisiyle görüşüyorduk. Olay günü de birlikte benim evime gittik. Orada ilişkiye girdik. Bir süre sonra eşimin telefonu çaldı. Ben açtım. Kimsin diye sorunca karşıdaki kişi 'Asuman'ın kocasıyım. Sen kimsin' diye cevap verdi. Sinirlendim. Eşime kim olduğunu sordum. Bana 'başkasıyla birlikte olduğumu bildiğin halde benimle oluyorsun. Ne şerefsiz adamsın' diyerek hakaret etti. Sonra ne yaptığımı hatırlamıyorum."

Duruşmada çiftin evli kızları Gülcan Şen (22) ve Aycan Aktan (19) ile annesiyle kalan kızları Bircan Köksal (15) tanık olarak dinlendi. Olay anında evde olmadıklarını söyleyen üç kız kardeş ağlayarak ifade verdi. Anne ve babasının sürekli kavga ettiklerini söyleyen kardeşler konuşurken, tutuklu sanık Hüseyin Köksal da gözyaşlarını tutamadı. Duruşma tanıkların dinlenmesi ve eksik evrakların tamamlanması için ertelendi.

Bu haber toplam 1505 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.