1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Karne hediyeleri Büyükşehir'den
Karne hediyeleri Büyükşehir'den

Karne hediyeleri Büyükşehir'den

Büyükşehir Belediyesi, “Başarı sizden, tatil bizden” sloganıyla, okullarında başarılı olup takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencileri, Altınoluk Akçay, Akçakoca ve Kesikköprü’de bulunan tatil kamplarında yaz boyunca birer hafta süreyle ücretsiz ağırlamay

A+A-

Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Şeker, Büyükşehir'in kamplarında her yıl 750 öğrencinin ağırlanacağını ve onlara unutamayacakları bir tatil yaşatacaklarını söyledi.

Her akşam çeşitli etkinliklerin yer aldığı ve otel konforunda hizmet veren tesislerde konaklayan öğrenciler, gündüzleri tarihi ve kültür gezilerine, yüzme ve eğlenceli spor aktivitelerine katılıyor. Akşamları da ateş başındaki eğlenceler, amfi tiyatroda animasyon gösterileri de tatile renk katıyor.

Tesislerde ücretsiz konaklayan öğrenciler, sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeğinin yanı sıra sınırsız çay ikramlarından yararlanıyor.

Kamplarda öğrencilere, t-shirt, şapka ve çantadan oluşan set armağan ediliyor. Öğrenciler, tatil boyunca eğitmenlerinin gözetiminde, masa tenisi, bilardo, masa futbolu, satranç, futbol, basketbol, voleybol gibi aktiviteler yapıyor, bütün bir öğretim yılının stresini atıyor.

 

-YENİ DOSTLUKLAR EDİNİYORLAR

Öğrenciler, kamplarda sosyal, kültürel faaliyetler ve gezilere katılarak 
unutamayacakları bir tatil geçiriyor. Zamanlarını mutlu ve keyifli geçiren öğrenciler, tatilde yeni dostluklar da kuruyor, çevreyi tanımaları için düzenlenen gezilere katılıyorlar.

 

-BAŞVURULAR, BELEDİYE BİNASINA...

2015 yılında 6 bin152 başarılı ve maddi imkânı olmayan öğrencinin faydalandığı yaz kamplarına katılmak isteyen öğrenciler, Büyükşehir Belediye Binası Halkla İlişkiler Bölümü’ndeki Sosyal Hizmetler bankosuna başvuru yapabilecekler.

Öğrencilerin, kayıt için “2. döneme ait karne, takdir veya teşekkür belgesinin aslı ve fotokopileri, velinin ve öğrencinin nüfus cüzdanı fotokopisi (aslı ile birlikte), fakirlik ilmühaberi ve 1 fotoğraf getirmelerigerekiyor.

Bu haber toplam 45896 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.