1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kavak Yelleri'nden hüzünlü veda - Galeri
Kavak Yelleri'nden hüzünlü veda - Galeri

Kavak Yelleri'nden hüzünlü veda - Galeri

Kavak Yelleri oyuncuları Pinhani konserinde duygusal anlar yaşadı

A+A-

KANAL D'nin sevilen dizisi 'Kavak Yelleri'nin son bölümü, İzmir'in Seferihisar İlçesi'nin Sığacık Mahallesi'nde çekildi. Oyuncular ve çalışanlar, dizinin şarkılarını yapan Pinhani konseriyle Seferihisar halkına veda etti.

5 BİN KİŞİ İLE VEDA ETTİLER

Teos Marina'da yapılan kokteyl ile başlayan gece 5 bin kişinin katıldığı Pinhani konseriyle devam etti. Dizinin eski yeni tüm oyuncuları, yapımcılar, set ekibi ve Seferihisar halkının katılımıyla gerçekleştirilen konserde Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer'e ve Kanal D Genel Yayın Yönetmeni Pelin Diştaş'a dizinin yapımcı firması Tims Productions tarafından teşekkür kupası verildi. Pelin Karahan, Aslı Enver, Dağhan Külegeç, İbrahim Kendirci, Sarp Apak, Gülen Karaman, Ferit Aktuğ, Ceren Moray, Lale Mansur, Vedat Erincin, Nil Günal, Emre Ertunç ve Pelin Orhuner Pinhani konserinde eğlenirken duygusal anlar da yaşadı.

GECEDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

PELİN KARAHAN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Dizi hayranları ile fotoğraf çektiren oyuncular aşırı izdiham ve ilgi yüzünden ezilme tehlikesi geçirdi. Dizi oyuncuları sahneye çıkarak 5 yıldır kendilerine destek veren ve hoşgörü ile yaklaşan bölge halkına teşekkür etti. Tims Productions, oyunculara ve set ekibine teşekkür madalyası verirken Aslı rolündeki Pelin Karahan gözyaşlarını tutamadı.

Teos Marina'da düzenlenen konserde diziyi takip edenler, dizi çalışanları ve oyuncular gönüllerince eğlenirken, Teos Marina Müdürü Burak Köylübay set ekibine sürpriz bir havai fişek gösterisi sundu.

Yaklaşık iki saat süren konser sonrası dizi ekibi ve oyuncular eğlenceye Küçük Akkum Beach'de devam etti.

Bu haber toplam 9797 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.