1. HABERLER

  2. Kedicikler canlı yayında fena terledi
Kedicikler canlı yayında fena terledi

Kedicikler canlı yayında fena terledi

Adnan Hoca'nın kediciklerini programına konuk alan Tahir Sarıkaya, "İslam dininde çıplak fotoğraf sergilemek var mıdır?" sorusuyla kediciklere zor anlar yaşattı.

A+A-

Adnan Hoca'nın kediciklerini programına konuk alan Tahir Sarıkaya, "İslam dininde çıplak fotoğraf sergilemek var mıdır?" sorusuyla kediciklere zor anlar yaşattı. 

Adnan Hoca'nın kendiciklerinden Didem Ürer ve Aylin Kocaman, Beyaz TV'de yayınlanan Tahir Sarıkaya ile Uyan Türkiyem programına konuk oldu. Sarıkaya sorularıyla kedicikleri zorladı. 

Sarıkaya'nın "Siz kimsiniz? İslam dininden bahsediyorsunuz ama bikinili fotoğraflarınız var. İslam dininde çıplak fotoğraf sergilemek var mıdır?" sorusuna Didem Ürer şöyle yanıt verdi: 

"ADNAN HOCA'NIN 150'YE YAKIN ÇARŞAFLI TALEBESİ VAR" 

"Siz kimsiniz diye sorduğunuzda, biz bir arkadaş grubuyuz. Bu arkadaş grubunun içinde her türlü fikirden, her tarzdan insan var. Mesela hocamızın 150'ye yakın çarşarflı talebesi vardır. Bunların hiç bir sosyal paylaşım sitesinde ne fotoğraflarına rastlayabilirsiniz ne de görünümlerini bilebilirsiniz. Ama onlar son derece derin imanlı insanlardır. Hocamızın bikinili talabeleri de derin imanlı insanlardır." 

Bu sözler üzerine Sarıkaya, "Bu nasıl oluyor?" diye sordu. 

Didem Ürer de, "İnsanları giyimlerine göre sınırlandırırsak dünyadaki kadınların 4'te 3'ünün imana yönelmemesi hatta Allah'a inanmaması gerektiğini söylemiş gibi oluruz. Halbuki Allah bize Kur'an'da insanların hepsinin Allah'a dilediği gibi inanabileceğini ve dinini yaşayabileceğini söyler ve buna kadınlar da dahildir" karşılığını verdi. 

"BİKİNİ GİYEN ARKADAŞLARIM DA ÇARŞAF GİYİYOR" 

Ürer, "Benim arkadaşlarımın hepsi 5 vakit namazını kılan son derece Allah'a bağlı, Allah'tan başka hiç kimseden korkmayan, çok derin imanlı insanlardır. Bikini giyen arkadaşlarım rahatsız olduğu yerde çarşafla dolaşıyorlar" dedi. 

Aynı soruyu Aylin Kocaman'a da yönelten Tahir Sarıkaya şu yanıtı aldı: 

"Bikini giyen insan dinsizdir dersek o zaman bütün dünya kadınlarının yüzde 90'ınını dinsiz ilan etmiş olacağız" 

Buna karşılık Tahir Sarıkaya, "Yanlış anlamayın. Ben öyle bir şey söylemedim" dedi.

Bu haber toplam 6483 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum