1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Keita ve Engin Baytar Galatasaray'da
Keita ve Engin Baytar Galatasaray'da

Keita ve Engin Baytar Galatasaray'da

Galatasaray, Trabzonspor'dan Engin Bayttar ve eski oyuncusu Keita ile anlaşma sağladı

A+A-

Galatasaray, eski oyuncusu Fildişi Sahilli Abdel Kader Keita'yı Al Saad Kulübü'nden 1 yıllığına kiralarken, Trabzonspor'un gözden çıkardığı Engin Baytar ile de anlaşma sağladı.

EBOUE'DEN SONRA KEİTA

Bugün Fildişi Sahilli oyuncu Emmanuel Eboue ile resmi sözleme imzalayan sarı kırmızılılar, bu imzadan sadece saatler sonra eski oyuncusu Keita'yı da kadrosuna kattı.

Yaklaşık 1 haftadır Keita için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, mutlu sona ulaştı. Abdel Kader Keita'nın önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeyi imzalayarak, Slovenya kampına katılması bekleniyor.

ENGİN BAYTAR DA GALATASARAY'DA

Galatasaray hızlı bir günü geride bıraktı. Fildişi Sahilli Eboue ile resmi sözleşme imzalayan Sarı kırmızlılar, ardından akşam saatlerinde eski oyuncusu Keita'yı kiralık olarak kadrosuna katmıştı.

Sarı kırmızılılar, Trabzonspor'un satış listesine koyduğu Engin Baytar ile de anlaşma sağladı. Engin'in de Keita gibi önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayarak, Slovenya kampına katılması bekleniyor.

ŞAKAR: GALATASARAY İLE ANLAŞMAYA VARDIK

Trabzonspor Kulübü'nün asbaşkanı Nevzat Şakar, Engin Baytar'a talip olan Galatasaray Kulübü ile anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Şakar, Galatasaray Kulübü'nden bir bonservis bedeli alacaklarını ve herhangi bir futbolcu takasının olmadığını da kaydetti.

Bu haber toplam 2011 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.