1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kılıçdaroğlu da bayramın birinci günü Somali'de
Kılıçdaroğlu da bayramın birinci günü Somali'de

Kılıçdaroğlu da bayramın birinci günü Somali'de

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da bayramın birinci günü Somali'de olacağı bildirildi..

A+A-

CHP lideri Somali ziyaretiyle ilgili sorulara verdiği cevapta, 'Bayram'da Somali'de olmak istiyoruz. Temaslarımız sürüyor' dedi.

ERDOĞAN'LA AYNI GÜN SOMALİ'DE OLACAK

Öte yandan Başbakan Erdoğan da Ramazan Bayramı'nın birinci gününde Somali'de olacağını açıklamıştı. Başbakan Erdoğan eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı ve eşi, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı'nın da aralarında bulunduğu geniş bir heyetle Somali'ye gideceğini açıklamıştı..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ramazan Bayramı'nın birinci günü Somali'ye gitmeyi düşündüğünü bildirdi. Kılıçdaroğlu,İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü'nde tedavi gören lösemili çocukları ziyaret ettikten sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

BİRİNCİ GÜN SOMALİ'DE OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM

Somali'ye gidip gitmeyeceği sorulan Kılıçdaroğlu, Somali'ye gitmek için geçen hafta Dışişleri Bakanlığı ile bir görüşme yaptıklarını, Dışişleri Bakanlığı'ndan bazı bilgiler geldiğini söyledi., Kılıçdaroğlu daha sonra arkadaşlarıyla birlikte Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali ile görüştüğünü belirterek, ''Dışişleri Bakanlığı, Somali için güvenlikli bir alan olmadığını ancak havaalanında bazı bağışların teslim edilebileceğini söyledi. Ancak biz görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bayramın birinci günü Somali'ye gitmeyi düşünüyorum'' dedi.

KİMSENİN KATLİAMA HAKKI YOKTUR

Suriye'deki katliamları da değerlendirmesi istenen Kılıçdaroğlu, her insanın ve her canlının yaşamının değerli olduğunu belirterek, ''Birisinin bir başkasını katletmeye hakkı yoktur. Böyle bir hukuk da yoktur. İnsan hayatı her şeyin üstündedir ve değerlidir. Ona hepimizin destek olması, yaşamını sürdürmesi, koruması için her türlü çabayı göstermemiz gerekir'' diye konuştu.

Bu haber toplam 1593 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.