1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. 'Kirli İttifakın Algı Operasyonu Deşifre Oldu!'
'Kirli İttifakın Algı Operasyonu Deşifre Oldu!'

'Kirli İttifakın Algı Operasyonu Deşifre Oldu!'

Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın sözlerinden hareketle sosyal medyada “Tamam” etiketiyle yürütülen algı oyununa ilişkin açıklama yaptı.

A+A-

Ak Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın sözlerinden hareketle sosyal medyada “Tamam” etiketiyle yürütülen algı oyununa ilişkin açıklama yaptı. 

Boyacıoğlu yapmış olduğu açıklamada şöyle dedi: "Sosyal medyada 'tamam' etiketi altına yazılmış anlamsız ve gelişigüzel kelimeler, 'bot hesaplar' olarak adlandırılan ve bir bilgisayar hilesinden ibaret olan paylaşımların gerçek kişiler tarafından atılmadığını gözler önüne serdi. Bunun yanı sıra Twitter'dan paylaşılan mesajların önemli bir kısmının Güney Amerika ve Uzakdoğu gibi coğrafyalardan gelmesi, en çok mesaj atılan yerin ise ABD olması dikkat çekici. Türkiye düşmanı bazı yabancı basın organları da bu tuzağa düşerken, FETÖ'cü kullanıcılar ve muhalif troller de bu durumu fırsata çevirmek telaşına düştü. Ama gerçekler ortada. Tweet 'lerin yüzde 90'ının Brezilya, Filipinler, İngiltere ve ABD'den atıldığı ortaya çıktı. Milletimiz; sandığın ne anlama geldiğini anlamayan bu klavye kahramanlarına en güzel cevabı verecek ve onların kirli ittifakını 24 Haziran'da sandığa gönecektir" 

 

Bu haber toplam 2225 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.