1. HABERLER

  2. 'Kıvanç'da dahil kimseyi ekmeğimle oynatmam'
'Kıvanç'da dahil kimseyi ekmeğimle oynatmam'

'Kıvanç'da dahil kimseyi ekmeğimle oynatmam'

Yaprak Dökümü dizisinin Oğuz'u Tolga Karel, Kıvanç Tatlıtuğ ile aynı projede yer alacakken, Tatlıtuğ Karel'i istemedi iddialarına ilişkin, "Kıvanç'da dahil kimseyi ekmeğimle oynatmam" dedi.

A+A-

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Yaprak Dökümü dizisinin Oğuz'u Tolga Karel, Dün CNN Türk ekranlarında Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok programına konuk oldu. Karel, "Kıvanç Tatlıtuğ önümüzdeki sezon başlayacak dizide kardeşini oynaması düşünülen Tolga Karel'le oynamayı istemedi" iddialarını değerlendirdi.

"Oradakilerin söylediğine göre, yapımcı ya da Kıvanç istemedi diye bir yorum var" diyen Karel, "Öyle şeylere pek inanmıyorum ama varsa da o mesele ekmek meselesine girer. O yüzden eğer öyle birşey varsa onun önünden zaten ben dururum. Çünkü kimseyi ekmeğimle oynatmam" şeklinde konuştu.

Tatlıtuğ ile aynı şirkette olduğunu ifade eden Karel, "Bir de şöyle bir dumumuz var, Kenan, Kıvanç, ben, jenerasyon olarak baktığınızda bir dönemin adamlarıyız. Benim konservatuvar eğitimim, Kenan'ın matematik okuması, Kıvaç'ın vs. Aslında Kıvanç Best Model'dir, bunu da kimse inkar edemez. Erkan Özarman bizi ilk lansmanı yapmıştır. Dolayısıyla tek kırgınlığım şu olabilir, Kenan'ın yüzünü de söylerim, Kıvanç'ın da yüzüne söyleyebilirim. Ben mesela hala Erkan ağabeyin yanındayım. Bu adam önemli bir adamdır. Bizi piyasaya kazandıran ilk adamdır" diye konuştu.

"BİZ SEKTÖRE İYİ İŞ BIRAKTIK"

Karel, "Onun dışında da bu üçlü kombinasyonda şu var; Kenan'ı Ezel'de insanlar çok zor unuturlar, Yaprak Dökümü'nde Oğuz karakteri külttür, çok zor unuturlar, bir dönemin başlangıcıdır çünkü. Aşk-ı Memnu'da da Behlül'ü çok zor unuturlar. Ama piyasada pek çok iş yapılır geçmiş jönlerin ya da karekter oyuncularının bir çok işine bakarsınız kimse hatırlamaz ama bu üç karakter iyi iş bıraktılar sektöre" ifadelerini kullandı.

 

Bu haber toplam 2228 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.