1. HABERLER

  2. Koçak Ailesinin Mutlu günü
Koçak Ailesinin Mutlu günü

Koçak Ailesinin Mutlu günü

Gölbaşı’nın sevilen isimlerinden BBP Gölbaşı eski ikinci Başkanı Gökhan Koçak ve Tuğba Koçak’ın oğlu Ali Şükrü Koçak erkekliğe ilk adımı attı.

A+A-

Gölbaşı’nın sevilen isimlerinden BBP MYK üyesi Gökhan Koçak ve eşi Tuğba Koçak’ın oğlu Ali Şükrü Koçak erkekliğe ilk adımı attı.

24 Temmuz 2011 Pazar günü saat 11.30’da Hacılar Mahallesi Cami’sinde Mevlüt ile başlayan Sünnet töreni, öğle namazına müteakip verilen yemek ile sona erdi.

Sünnet’in hayırlara vesile olması ve Umut’un geleceğinin parlak olması için, Mevlid’e katılım gösteren tüm davetliler hep bir ağızdan “Amin” dediler. Duaların okunmasının sonrasında ise tüm katılımcılara pilav, ayran ve tatlı ikramı yapıldı.

foto-galeri-ikon.20110725112152.jpg

Ali Şükrü Koçak’ın sünnet töreni iş, siyaset ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini bir araya getirdi. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, BBP Genel Sekreteri Metin Gündoğdu, BBP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok, Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri, Milli Eğitim Bakanlığı Ticaret ve Turizm Öğretimi Genel Müdürü Murat Bey Balta’nın da katıldığı Sünnet Törenine, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gökhan ve Tuğba Koçak çifti sünnet töreninin ardından bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için tüm davetlilere teker teker teşekkür etiler.

 

Bu haber toplam 4760 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.