1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kocaman'dan gençlik aşısı
Kocaman'dan gençlik aşısı

Kocaman'dan gençlik aşısı

Aykut Kocaman yeni sezonda rakiplerin karşısına genç oyuncuların ağırlıklı olacağı bir kadro sürmeyi planlıyor.

A+A-

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de, Teknik Direktör Aykut Kocaman takımın yaş ortalamasını aşağıya çekmek için büyük özen gösteriyor.

ALT YAPIDAN OYUNCU GELECEK

Şimdilik Bilica ile Emre'ye yol veren Kocaman'ın transfer listesinde çok sayıda genç Türk oyuncu bulunurken, sarı-lacivertli ekibin çalıştırıcısı yabancı oyuncu seçiminde de yaşa önem veriyor. Milliyet gazetesinden Yusuf Kobal'ın haberine göre; takımını daha disiplinli yönetmesi ve geleceğe hazırlaması amacıyla yaşı geçmiş bir çok futbolcusunu yeni kadrosunda düşünmeyen Kocaman, Bucasporlu Salih, Gençlerbirliği'nden Soner gibi deneyim kazanmış ancak genç futbolcularla, elindeki alt yapıdan gelen ya da alt yapıya alınan genç oyuncuları harmanlayacak.

SELÇUK SEMİH VE ALEX'İN DURUMU BELİRSİZ

Aykut Kocaman'ın kadrosuna katacağı yabancı oyuncuların da yaşına özen göstermesi, bu politikasında ne kadar kararlı olduğunu ortaya seriyor.

Fenerbahçe'nin yeni sezon kadrosunda transfer edilecek genç oyuncular ile alt yapıdan gelen Recep, Gökay, Berk, Mert, Hasan gibi oyuncular da bulunacak.
Fenerbahçe Yönetimi ise zorlu lig ve Avrupa yarışlarında takımda deneyimli oyuncuların da bulunmasından yana tavır alırken, özellikle yabancı transferinde kalite ve tecrübeye öncelik gösteriliyor. Fenerbahçe'nin mevcut kadrosundaki oyunculardan Selçuk, Semih ve hatta Alex'in ise gelecek sezonki kaderi henüz netleşmedi.

KOCAMAN'IN HAYALİ

Sözleşmesini bir yıl daha uzatmak isteyen Alex'in yaşı nedeniyle Kocaman'ın engellemesi ile karşı karşıya kalabileceği öğrenildi. Kocaman, yeni sezonda sahaya mümkün olduğu kadar genç kadrolar sürüp, Fenerbahçe'de göreve başladığı gün var olan düşünü gerçekleştirmeye çalışacak.

Bu haber toplam 1883 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.