1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Küçük kızı köpeğin ağzından aldı
Küçük kızı köpeğin ağzından aldı

Küçük kızı köpeğin ağzından aldı

Nazlıcan Tatlısu'yu, pitbull cinsi köpeğin ağzından komşusu Nebi Doğutaş (35), köpeği bıçakla öldürerek kurtardı.

A+A-

İstanbul'daki korkunç olay, saat 00.30 sıralarında Bağcılar Kazım Karabekir Mahallesi'nde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, babaannesinin kucağında oturan Kazım Karabekir İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Nazlıcan Tatlısu, sahibi henüz belirlenemeyen tasmasız pitbull cinsi bir köpeğin saldırısına uğradı.

SOPA YETMEYİNCE BIÇAK SAPLADI

Nazlıcan'ı 2 bacağından ısıran köpek, mahalle sakinlerinin sopalarla vurmasına rağmen kızı bırakmadı. Çığlık seslerini duyan nakliyeci Nebi Doğutaş, evinden çıkarak yardıma koştu. Doğutaş ve yanındakiler Nazlıcan'ı köpeğin ağzından alamayınca bir komşusunun verdiği bıçakla pitbullu bıçaklamaya başladı.

10'UNCU BIÇAK DARBESİNDE YERE YIKILDI

Köpek, 10'uncu bıçak darbesinden sonra yere yığılınca Nazlıcan'ı bıraktı. Kanlar içindeki Nazlıcan, yakınları tarafından yakındaki özel bir hastaneye kaldırıldı. Nazlıcan, ilk müdahalesinin ardından önce Haseki Eğitim ve Araştırma, ardından da İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Plastik Cerrahi Servisi'nde tedaviye alınan Nazlıcan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Nazlıcan daha sonra Tekrar Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Sol bacağının diz altından parçalandığı belirtilen Nazlıcan, bugün ameliyat edilecek. Nazlıcan'ın sağ bacağından ise ameliyat edilmesine gerek görülmediği belirtildi.

'YA KÖPEK ONU ÖLDÜRECEKTİ, YA DA BEN KÖPEĞİ'

Nazlıcan'ın hayatını kurtaran Nebi Doğutaş, "Ben insanlık görevimi yaptım. Ya köpek kızı öldürecekti ya da ben köpeği. Yerimde kim olsa aynı şeyi yapardı" dedi.

Bir çocuk ise yaşananları, "Saat 24.30 sıralarında mahallede oturuyorduk. Bisiklet kullanan bir çocukla birlikte arkasından gelen köpeği gördük. Çocuğun, 'kaçın abla köpek saldırıyor" demesi üzerine biz kaçtık. Ancak köpek babaannesinin kucağında oturan 9 yaşındaki Nazlıcan'a saldırdı. Daha sonra herkes köpeğe vurmaya başladı. En sonunda bıçakla öldürülen köpek, çocuğu bıraktı" diye anlattı.

Ölen köpek, belediye yetkililerince kuduz olup olmadığına bakılmak üzere Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, bisikletli olan ve köpeğin sahibi olduğu iddia edilen 16 yaşlarındaki çocuğu bulmak için araştırma başlattı.

Bu haber toplam 2873 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.