1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kütahyalı ile Yaşar Nuri namaz için kapıştı
Kütahyalı ile Yaşar Nuri namaz için kapıştı

Kütahyalı ile Yaşar Nuri namaz için kapıştı

’Teravih namazı yoktur’’ diyen Yaşar Nuri Öztürk için halkla yapılan röportaj yayınlanınca Öztürk sinirlendi.

A+A-

Star Tv ekranlarında yayınlanan Yerden Göğe programında Twitter'dan gönderilen bir mesaj, ortalığı fena halde karıştırdı.

İZLEYİCİ SORUSU HERKESİ ŞAŞIRTTI

Bir izleyici programda bulunan konuk ilahiyatçılara sorulmak üzere "İftar saati gelince yanımızda yiyecek ve su yoksa orucu açmamışken helal eşimizle cinsel ilişkiye girebilir miyiz?" şeklinde bir soru yöneltti. Bu soruya bir hayli sinirlenen Rasim Ozan Kütahyalı: "Böyle abuk subuk sorular sormayın kardeşim. Bu soruları sormayın, bunlar özellikle işi sulandırmak için, insanları dinden uzaklaştırmak için, işi Levent Kırca parodilerine dökmek için sorulan sorular." şeklinde tepki gösterdi.

"BU SORUYU YAŞAR HOCA'YA SORUN"

Bu sorunun Etiler-Bebek mıntıkası tarzından bir soru olduğunu belirten Kütahyalı: ''Bu soruyu Yaşar Nuri Hoca'ya sormak lazım''  sözleriyle ünlü ilahiyatçıya takıldı.

"KUDURDUN MU YANİ"

Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk ise sorulan abes soruya esprili bir şekilde yanıt verdi: "Taciz edici bir soru ama. Bunu sorana ben soruyorum. Bütün gün bekledin de, birkaç dakika daha beklesen, kudurdun mu yani?" dedi.

İŞTE CANLI YAYINDA YAŞANAN O ANLAR

KÜTAHYALI VE YAŞAR HOCA BİRBİRİNE GİRDİ

İkili arasındaki tartışma bu dakikadan sonra daha da alevlendi. "Bir ilahiyat profesörü olarak halka şarlatan olarak hitap etmek doğru mu?’’ diye soran Rasim Ozan Kütahyalı’ya: ‘’Sen programını yap, senin yaşın kadar ben televizyon izledim. Bu VTR’de izlenenlerin tersini söyleyen 500 kişi bulurum’ dedi.

ETİLER VE BEBEK'TE YAŞAYANLAR HALK DEĞİL Mİ

Bunun üzerine iyice gerilen stüdyoda Kütahyalı: ‘’Bulursun tabi Etiler’de, Bebek’te bulursun! Sözünü söyledi. Sinirlendiği her halinden belli olan Öztürk: ‘’Etiler ve Bebek’te yaşayanlar halk değil mi?’’ diye çıkıştı.

Programın ilerleyen bölümlerinde sosyal paylaşım sitelerinde yapılan anket sonuçları stüdyoda canlı yayında aktarıldı. Çıkan sonuç oylamaya katılanların çoğunun teravih namazı kılmadığıydı.

ÜZERİME OYNAMA

Bunun üzerine Kütahyalı ‘’Bu anketi twitter halkı ile mi yaptınız?’’ dedi. Yaşar Nuri Öztürk’ün sıkça sözünü kesen Rasim Ozan Kütahyalı’ya,‘’ Sözümü kesme kardeşim, izin ver konuşayım. Üzerime oynama’’ diyerek veto etti.

Bu haber toplam 2099 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.