1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kütahyalı NTV açıklamasıyla kafa buldu
Kütahyalı NTV açıklamasıyla kafa buldu

Kütahyalı NTV açıklamasıyla kafa buldu

NTV'den yapılan Kütahyalı açıklamasına Sabah Gazetesi yazarı Samanyolu TV ekranlarında cevap verdi

A+A-

Geçtiğimiz Pazar günü Sabah Gazetesi ekinde NTV ile ilgili sert ifadeler kullanan Rasim Ozan Kütahyalı’ya NTV ‘Zorunlu açıklama’ başlığı altında bir açıklamayla cevap vermişti.

PROGRAMLARA ÇAĞIRMIYORUZ DİYE..

NTV’de program yapan bir kısım komünist ve kaypak takımı iddialarına çok sert çıkan NTV yönetimi, Kütahyalı’nın TV programlarına davet edilmediği için bu tarz açıklamalar yaptığını açıklamıştı.

Haber kanalının yaptığı açıklamaya Samanyolu TV ekranlarından cevap veren Rasim Ozan Kütahyalı, ‘Böyle bir kurumsal açıklama tarihte görülmedi. Demet Akalın'ın Hande Yener'e verdiği cevap gibi..’ dedi.

İşte Kütahyalı'nın NTV'ye verdiği o cevap

NTV'NİN YAPTIĞI AÇIKLAMADA KÜTAHYALI'YA SERT SÖZLER

Eleştiri sınırını aşan, kalemine ayar verme gereği duymayan birkaç internet sitesi ve Rasim Ozan Kütahyalı adındaki kişiye cevabımızı hukuk yoluyla vereceğiz.

"GELİN KAVGA EDELİM DİYOR"

Ama Kütahyalı'yı hemen geçmemek lazım. Yazdıkları, karşı karşıya kaldığımız hastalıklı ruh halini anlayabilmek için önemli bir örnek. Kütahyalı, NTV'yi sinsi metodlarla Ergenekon propagandası yapmakla suçluyor. "Tarafsızlığınız hikaye" diyor. "Sertleşin taraf olun, bağıra çağıra konuşan muhalifler çıkartın, kavga çıksın" diyor. Arada "kaypak, eyyamcı" gibi kelimelerle "gelin kavga edelim" diyor. "Kavga bu ortamda beni ünlü yapıyor" diyor. Sabah Gazetesi'nde köşe yazıyor Kütahyalı. Köşe yazarı demek kolay değil ama yazıyor işte. Gücün etkisine yaslanarak bir çıkış mı arıyor, şov dünyasına yazar olarak mı girmek istiyor, yoksa NTV'ye hiç çağırılmadığı için mi klavyeye nefretle vurmuş; anlamak zor. Aklına geleni aklına geldiği gibi söyleyenleri, toplumda kutuplaşmayı körüklenyenleri, kanalı bir propaganda aracı ya da kişisel şovunun sahnesi gibi kullanmaya çalışanları özellikle çıkarmadık bugüne kadar. Yani Kütahyalı'ya özel bir durum değil bu.

"KÜTAHYALI'NIN ZİYNİYETİ ETRAFIMIZI SARDI"

Biraz tuhaf bir örnek de olsa ne yazık ki Kütahyalı'nın zihniyeti etrafımızı sardı. Her siyasi görüş, son bir yıldır, ekranda sadece kendine yakın isimleri görmeyi, sadece kendi düşüncelerinin ifade edilmesini bekliyor.

Bu haber toplam 1347 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.