1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. M. Kürşad Koçak: 'Hedefimiz 28'
M. Kürşad Koçak: 'Hedefimiz 28'

M. Kürşad Koçak: 'Hedefimiz 28'

Cumhur İttifakı 2. sıra meclis üyesi adayı Mehmet Kürşad Koçak çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

A+A-

Cumhur İttifakı 2. sıra meclis üyesi adayı Mehmet Kürşad Koçak çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Meclis üyesi adaylığı öncesinde MHP yöntiminde ve aday adaylığı sürecinde ise SİM başkanlığını yürüten genç meclis üyesi adayı Cumhur İttifakının başarısı için gerekli gayreti gösterdiklerini ve rekor oy alarak başarıyı elde edeceklerini ifade etti.

Kürşad Koçak yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Saygıdeğer Liderimiz Devlet Bahçeli'nin ülkemizin bekası için kurmuş oldukları Cumhur İttifakının başarısı için gecemizi gündüzümüze katarak şevk ve heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Alandaki teveccüh ve samimiyet gösteriyor ki milletimiz bu ittifakın varlığından ve adaylarından oldukça memnun. Bizler de bu listelerde yer almanın büyük sorumluluğu ve bir o kadar da onur ve mutluluğunu bir arada yaşıyoruz. Tüm teşkilatlarımızda arkadaşlarımızın gayesi Cumhur İttifakı adylarımız Mehmet Özhaseki Bey ve Ramazan Şimşek Başkanımızın Gölbaşı'nda rekor oy almasını sağlayarak liderlerimizin bize olan güvenini boşa çıkarmamaktır. Aynı zamanda listelerde sıramıza bakmaksızın tüm arkadaşlarımızın mecliste olmasına katkı sağlayarak en yüksek sayı ile mecliste vatandaşımızı temsil etmeyi amaçlamaktayız. Cumhur İttifakı listesinin tamamının meclise girebilmesi için 'Hedefimiz 28' diyerek son ana kadar çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

Ülkücü camianın yetiştirdiği genç isim, seçime sayılı günler kala zafere bir adım daha yaklaştıklarını ifade etti. Ak Parti ve MHP'li teşkilatların güzel bir uyum içinde olduklarını ve bu birlikteliğin her geçen gün daha sağlamlaştığını aktardı.

 

Bu haber toplam 3048 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.