1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Mahmut Aksoy: İYİ olacak
Mahmut Aksoy: İYİ olacak

Mahmut Aksoy: İYİ olacak

İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy basın açıklaması yaparak partisinin hedeflerini açıkladı

A+A-

İYİ Parti İlçe Başkanı Mahmut Aksoy ilçe binasında yönetim üyeleri ile birlikte basına açıklamalarda bulundu. Aksoy, birikimli ve deneyimli bir kadro oluşturduklarını belirterek konuşmasında şunları kaydetti;

 

Beklentilere cevap verecek

Kurduğumuz ilçe teşkilatının, Gölbaşımızın beklentilerine ve isteklerine cevap verecek, ilçemizin tümünü kucaklayacak kadrolardan meydana geldiğine inanıyoruz. Bu çalışmamız sırasında bana ve arkadaşlarıma yapılan başvuruların çokluğunun bize güç ve şevk verdiğini, gördüğümüz ilgi ve desteğin bizi umutlandırdığını belirtmek isterim. Bu şevk ve heyecanla çalışmalarımıza başladık.

Herkese ulaşacağız

Geçmişin yaralarını sararak, yanlışlarını düzelterek, bu güzel ülkeyi ve yüce milleti huzura, varlığa, adalete kavuşturacak olan İYİ Parti’nin Genel Başkanı Sayın Meral Akşener, nasıl ki vatanın her köşesine ve her kişisine ulaşmaya başladıysa bizde ilçe teşkilatı olarak her eve, her köye, her sokağa ve her kişiye ulaşacağız.

AK Parti’nin yönetmeye gücü kalmadı

15 yıldır ülkeyi yöneten AK Parti’nin ülkeyi yönetme kapasitesi, kabiliyeti ve gücünün kalmadığı açıkça görülmektedir. Hem ülkeyi yormuşlar hem de kendileri yorulmuşlardır. AK Parti 15 yıldır ülkeyi tek başına yönetmekten kaynaklanan kibir tuzağına düşmüştür. Halkın gündeminden ve sorunlarından uzaklaşmıştır.

Türkiye bir kişiye veya parti mahkûm değildir

Türkiye’nin artık kaybedecek zamanı yoktur. Türkiye bir partiye veya bir kişiye mahkûm değildir, mecburda değildir. Türkiye’nin kendine lazım olacak kadroları ve partiyi ortaya çıkaracak bikrimi ve deneyimi vardır.

Küskünler partisi değildir

İYİ Parti daralan, bunalan ve endişe içinde yaşayan ve alternatif arayan halkımızın bulduğu çarenin adıdır. İYİ Parti bir kişiye veya partiye tepki amacıyla kurulmuş bir küskünler partisi değildir.  Partimiz Türkiye’nin, biz de Gölbaşımızın yüzde yüzünü kucaklamaya ve herkesin desteğini almaya talibiz. Hiçbir partiyle ve hiçbir kimseyle meselemiz yoktur. Sorun çıkarmaya değil çözmeye geliyoruz. Ayrıştırmaya değil birleştirmeye geliyoruz.

Herkesin iyilerin evine davet ediyoruz

Kapımız, ‘bu böyle gitmez, bu gidiş doğru gidiş değil, bir şeyler yapmak lazım’ diyen Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin demokratik, laik yapısı ve bütünlüğüyle sorunu olmayan herkese açıktır. Cumhuriyetimizin kuruluş ilkeleri ve milletimizin değerlerinde birleşen herkesi iyilerin evine davet ediyoruz.

Türkiye’nin İYİ’liğini istiyoruz

Partimiz için değil, Türkiye için doğru olanı yapmak, bir kişinin iyiliği için değil Türkiye’nin iyiliği için yola çıktık. Ülkemiz için, milletimiz için İYİ olanın peşindeyiz. Sadece ve sadece Türkiye’nin İYİ’liğini istiyoruz.

İYİ olan nedir?

Huzur içinde yaşamak, İYİ’dir. Herkesin işinin ve aşının olması İYİ’dir. Bütünleşmek İYİ’dir. Adalet İYİ’dir. Demokrasi İYİ’dir.

Hedefimiz üreten ve doyuran bir ekonomi, hiç kimsenin dışlanmadığı, fırsat eşitliği içinde bütünleşmiş Türkiye’dir.

Bu haber toplam 2911 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.