1. HABERLER

  2. MANİPÜLASYONLARA MÜSAMAHA GÖSTERMEYECEĞİZ
MANİPÜLASYONLARA MÜSAMAHA GÖSTERMEYECEĞİZ

MANİPÜLASYONLARA MÜSAMAHA GÖSTERMEYECEĞİZ

Göl-Bir-Der Başkanı Münür Ballı açıklamasında “Bazı kurumların ve kişilerin yandaşı olduğumuz ön yargısını şiddetle reddediyoruz” dedi.

A+A-

Gölbaşı’nda aktif olarak çalışmalarına devam eden Göl-Bir-Der, yeni yönetimini oluşturdu. Göl-Bir-Der Başkanı Münür Ballı yaptığı yazılı açıklamada hem yeni yönetimini kamuoyuna tanıtırken, hem de şahsı adına yapılan eleştirilere sert bir dille cevap verdi.  Ballı açıklamasında “Bazı kurumların ve kişilerin yandaşı olduğumuz ön yargısını şiddetle reddediyoruz” dedi.

TEK AMACIMIZ HİZMET ETMEK

Göl-Bir-Der Başkanı Münür Ballı yaptığı yazılı açıklamada bugüne kadar Gölbaşı ve Gölbaşı halkına hizmet etmeyi kendilerine şair edindiklerini ifade ederek, “ Gölbaşılılar Birliği Derneği kuruluşundan bu güne Gölbaşına ve Gölbaşı halkına hizmet etmeyi kendisine şiar edinmiş bir sivil toplum kuruluşudur. İki yıl gibi kısa bir süre önce kurulmuş olup Sağlıktan, Eğitime spordan çevreye kadınlarımızdan yaşlılarımıza ve hepsinden önemlisi ülkemizin ve ilçemizin neferleri, geleceği olan Gençlerimize varıncaya kadar her konuya ve her kesime el uzatmış insanlarla sevgi saygı çerçevesinde iletişim kurarak her kesimden toplulukları bir araya getirmeyi kendisine ilke edinmiştir” dedi.  

Bu zamana kadar Dernek olarak yapmış oldukları faaliyetlerden bahseden Ballı, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diyerek emin adımlarla yollarına devam ettiklerini belirtti.

ÇITAYI YÜKSELTTİK

Yapılan Genel Kurul sonrasında kadrosunu daha tarafsız ve güçlü bir yapıya kavuşturduklarını kaydeden Ballı, “Derneğimiz yeni dönemde çıtayı daha da yükselterek tüm mahallelerimizden Köylerimize varıncaya kadar daha geniş bir topluluğa yeni projelerle ve programlarla ulaşmayı benimseyerek hizmet ağını genişletmeyi ve sosyal sorumluluk bilincini arttırmayı planlamaktadır” dedi.

MANİPÜLASYONLARA MÜSAMAHA GÖSTERMEYECEĞİZ

Gölbaşı’na yerel basında şahsi ile ilgili gündeme gelen yorumlara sert bir dille cevap veren Başkan Ballı, “Başta şahsım olmak üzere kuruluşumuzda aktif görev yapan arkadaşlarım hiçbir siyasi görüşünü ve ideolojisini dernek çalışmalarına yansıtmamakla beraber, zaman zaman basında yer alan bazı kurumların ve kişilerin yandaşı olduğu ön yargısını şiddetle reddetmektedir. Şartlar ne olursa olsun bu tür manipülasyonlara müsamaha göstermeyecek hiç kimsenin de kurumumuz ve bizlerin üzerinden siyaset yapmasına müsaade etmeyecektir.

Kuruluşundan bu güne BİZ BİRLİKTE GÖLBAŞIYIZ sloganıyla yola çıkan derneğimiz köylüsünden kentlisine Gençlerimizden Yaşlılarımıza Çocuklarımızdan Kadınlarımıza ben Gölbaşılıyım Gölbaşına hizmet etmek istiyorum diyen herkese kapısını açmış bundan sonra da açmaya devam edecektir. Bizim en büyük başarımız haklı talep ve eleştirileri önemsememizden geçmektedir” dedi.                                                                                                                                       

Bu haber toplam 1612 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.