1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Mansur Yavaş köylerin ihtiyaçlarına duyarsız kalmıyor
Mansur Yavaş köylerin ihtiyaçlarına duyarsız kalmıyor

Mansur Yavaş köylerin ihtiyaçlarına duyarsız kalmıyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş  köylerin ihtiyaçlarına duyarsız kalmıyor. Göreve gelmesiyle birlikte yatırım atağı içerisine giren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş köylerden gelen hizmet taleplerini imkanlar ölçüsünde geri

A+A-

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş  köylerin ihtiyaçlarına duyarsız kalmıyor. Göreve gelmesiyle birlikte yatırım atağı içerisine giren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş köylerden gelen hizmet taleplerini imkanlar ölçüsünde geri çevirmiyor.
Bunun son örneği ise Gölbaşı Tulumtaş mahallesinde yaşandı. Tulumtaş muhtarı Kazım Koç Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan köy camisinin çevre düzenlemesi için kaldırım taşları talep etti. Bunun üzerine Yavaş'ın Fen İşleri Daire Başkanlığı'nca Tulumtaş mahallesinin eksiklerinin giderilmesi için talimat verdiği ve Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkililerinin muhtar Kazım Koç'un kaldırım taşı isteğini anında temin ettiği öğrenildi. 

Errahman caminin çevre düzenlemesi için Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ın kapısını çalan muhtar Kazım Koç eli boş dönmedi. Koç caminin çevre düzenlemesi için gerekli olan kaldırım taşlarını Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden temin etti. 

Sosyal medyadan bir açıklama yapan Kazım Koç Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Fen İşleri Daire Başkanı Erol Gündüz'e mahalle halkı adına teşekkür etti. 

Bu haber toplam 3028 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.