1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Mecliste tansiyon tavan yaptı
Mecliste tansiyon tavan yaptı

Mecliste tansiyon tavan yaptı

Gölbaşı Belediyesi’nin Ağustos ayı meclis toplantısına kredi yapılandırma tartışmaları damgasını vurdu.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi’nin Ağustos ayı meclis toplantısına kredi yapılandırma tartışmaları damgasını vurdu.

Gölbaşı Belediyesi Ağustos ayı Belediye Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek başkanlığında yapıldı. Toplantıda Başkan Şimşek’e belediyeye ait kredilerin yapılandırılması için yetki verilirken, mecliste bu konuda bazı tartışmalar yaşandı.

YAVAŞ’I ZOR DURUMA SOKTUNUZ

Oy birliğiyle geçen karar söz alan CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ercan Şimşek, aynı konunun Büyükşehir Belediye Meclisi’nde de gündeme geldiğini ve Gölbaşılı Büyükşehir meclis üyelerinin ABB’yi zor duruma soktuğunu ifade ederek “Bizler Gölbaşı’nın menfaatine olan hiçbir konuda Gölbaşı meclisinde red oyu vermedik. Ama sizler Gölbaşı’nı ve ABB Başkanı Mansır Yavaş’ı zor duruma soktunuz.” Dedi.

CHP’Lİ ÇAKMAK YAVAŞ’I SAVUNDU

CHP’li Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Çakmak da, Yavaş’a verilen yetkinin 36 ayla sınırlı tutulduğunu hatırlatarak, Cumhur İttifakı meclis üyelerini suçladı.

OY BİRLİĞİ KARARINI HATIRLATTI

ABB MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan ise CHP’li Şimşek’e Büyükşehir’de alınan kararın oy birliğiyle geçtiğini hatırlatarak, Şimşek’e yaptığı konuşmayı  Gölbaşı’nda değil Büyükşehir Meclisinde yapması gerektiğini söyledi.

HANGİ PARTİLİSİN ONU BİLE BİLMİYORUM

CHP’li Şimşek’e Ak Partili Osman Karaaslan’dan da gelirken, Karaaslan Şimşek’e ‘İYİ PARTİLİ’ deyince mecliste ortam gerildi. CHP’li Şimşek Karaaslan’a kendisinin İYİ PARTİ’li değil CHP’li olduğunu hatırlatınca Karaaslan, Şimşek’e “ Ben sizin hangi partiden olduğunu bile bilmiyorum’ şeklinde imalı bir sözle karşılık verdi.

BEN CHP’LİYİM İYİ ÖĞREN

Bunun üzerine CHP’li Şimşek “Ben CHP Meclis üyesiyim. Bunu iyi öğren.” Dedi. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in araya girmesiyle meclisteki gerginlikte sona erdi.

KARAASLAN RÖVANŞI ALDI

CHP’li Şimşek geçtiğimiz yıl Karaaslan’la tartışmaya girmiş ve Karaaslan Şimşek’in sözlerine yanıt vermekte zorlanmıştı. Karaaslan ise aradan aylar geçtikten sonra CHP’li Şimşek’i İYİ PARTİ’den listeye girip istifa edip CHP’ye  geçmesiyle vurdu

Bu haber toplam 4786 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.