1. HABERLER

  2. Mehmet Aktay adaylığını açıkladı
Mehmet Aktay adaylığını açıkladı

Mehmet Aktay adaylığını açıkladı

Gölbaşı Sanayi Kooperatif Başkanı Mehmet Aktay, yaptığı yazılı basın açıklaması ile yaklaşan Kongre öncesi Ak Parti İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.

A+A-

Gölbaşı Sanayi Kooperatif Başkanı Mehmet Aktay, yaptığı yazılı basın açıklaması ile yaklaşan Kongre öncesi Ak Parti İlçe  Başkanlığına adaylığını açıkladı. Aktay yazılı açıklamasında "Halkın efendisi değil, hizmetkarı olacağım" ifadelerine yer verdi.

Mehmet Aktay yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Değerli Gölbaşılılar,

Hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.

1977 yılında başladığım iş hayatına, bugün Gölbaşı Sanayi Sitesi esnafı olarak devam etmekteyim. İş yaşamımda daima dürüstlük, kalite ve güveni temel ilke olarak benimsedim.

Mesleki çalışmalarımın yanında, halkımıza hizmet etmek amacıyla, başta “eğitim” olmak üzere çeşitli sivil toplum çalışmalarında görev aldım. 2006 yılında kurulan “Gölbaşı Sanayi Sitesi Koruma ve Yardımlaşma Derneği”nin başkanlığını yaptım. Halen Gölbaşı Sanayiciler Toplu İş Yerleri Yapı Kooperatifi Başkanı olarak görev yapmaktayım.

Mensubu olmaktan büyük onur ve gurur duyduğum Ak Parti Teşkilatı içerisinde her türlü faaliyete katılarak hizmet etme gayretinde bulundum. 2009 yerel seçimlerinde Ak Parti’den Belediye Meclis Üyesi Adayı oldum.

Bugün geldiğimiz noktada partimiz, 12 Haziran 2011 seçimlerinden büyük başarı ile çıkmıştır. Bu seçimi milletimiz tartışmasız şekilde kazanmıştır. Türkiye'nin önüne yeni, yepyeni, tertemiz bir sayfa açılmıştır. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın da ifade ettikleri gibi, bu yeni dönem Ak Parti’nin “Ustalık Dönemi” olacak, ülkemiz büyük bir refaha kavuşacaktır.

İşte bu “Ustalık Dönemi”nde, sizin içinizden çıkan, sizden biri, “Çırak” olarak başladığı iş yaşamında bugün  “Usta” olarak görev yapan Mehmet AKTAY kardeşiniz olarak, size inanarak ve güvenerek, Ak Parti İlçe Başkanlığı’na aday olmaya karar verdim.

Bu karar; başta Ak Parti Teşkilatı olmak üzere, pek çok sivil toplum temsilcisi ve dostlarımızla yapmış olduğum değerlendirme ve istişareler sonucunda almış olduğum bir karardır.

Geçmişte ilçemize hizmet eden Ak Parti İlçe Başkanları’na teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. Partimiz, bu arkadaşlarımızın gayret ve çabaları ile bugünlere gelmiştir. Kendilerini hiçbir zaman unutmayacağız.

Benim “Ak Parti İlçe Başkanlığına” talip olmam, demokrasinin bir gereğidir. Unutulmamalıdır ki siyaset; “Halka Hizmet Aracı”dır. Bu hizmet yarışını daha iyi noktalara taşıyacağımı düşünüyorum.

İlçe başkanlığına talip olan bir kardeşiniz olarak;

Kimseyi dışlamadan, ayırmadan, herkesi kucaklayacağım.

Kibirden sakınacağım, mütevazi olacağım.

Halkımızın efendisi değil, hizmetkârı olacağım.

İlçemizde yapılacak olan Ak Parti İlçe Kongresinin hayırlara vesile olmasını diliyor, saygılar sunuyorum."

   04/07/2011

Mehmet AKTAY

Bu haber toplam 2217 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.