1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Mehmet Aktay : 'Karar sağlığımız için alındı'
Mehmet Aktay : 'Karar sağlığımız için alındı'

Mehmet Aktay : 'Karar sağlığımız için alındı'

Gölbaşı Sanayi Kooperatifi Başkanı Mehmet Aktay, Ankara Valiliği'nin sanayi kuruluşlarıyla ilgili aldığı kararı değerlendirirken "Karar sağlığımız için alındı.' dedi

A+A-

Aktay açıklamasında taşra esnafının ekonomik olarak sıkıntı yaşadığını ama yine de karara uyulması vurgusunu yaparak şunları ifade etti;

“Gölbaşı Sanayi Sitemizde valiliğimiz tarafından alınan karar ile Küçük Sanayi Siteleri ve Sanayi Kuruluşları için 16.11.2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Mesai saatlerinin 07:00- 16:00 olarak düzenlenmesine, vardiya saatlerinin de buna göre uyulması kararı sağlığımız için alınmıştır. Esnaf arkadaşlarımızın bu karara uymaları ve müşterilerini de bu konuda uyarmaları gerekmektedir.

Nitekim bu karar alınırken Ankara İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu üyelerinin taşra sanayi sitelerinin çalışma saatleri hakkında g erekli esnaf başkanları ya da sorumlu kişi /kişilerle görüşmeleri, istişare etmeleri en sağlıklı çalışma saatlerinin belirlenmesi daha etkili olacaktır. Çünkü sanayi esnafı ekonomik olarak zor şartlar altında mücadele etmektedir. Küçük sanayi sitelerinin ısıtma ve aydınlatma sistemlerinin eski olmasından dolayı sıkıntı yaşayacaktır. Yine de verilen karara esnaf arkadaşlarında en iyi şekilde uyacağından şüphemiz yoktur” diyerek herkesin corona virüs salgınında daha dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti.

Aktay aynı zamanda salgınla mücadelede sağlık çalışanları olmak üzere, emniyet yetkililerine ve tüm çalışanlara teşekkür etti.

Bu haber toplam 6206 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.