1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Mesleki eğitim öğrencilerden anlamlı davranış
Mesleki eğitim öğrencilerden anlamlı davranış

Mesleki eğitim öğrencilerden anlamlı davranış

GÖLBAŞİ Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Servet KOCAGİL yönetiminde müdür yardımcıları Hatice ÖZTÜRK, Atila FIRTINA koordinatörlüğünde, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri alan öğretmeni Tuğçe AFFAK gözetiminde bölüm öğrencileri ile birlikte Çankaya ilçesinde Y

A+A-

GÖLBAŞİ Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Servet KOCAGİL yönetiminde müdür yardımcıları Hatice ÖZTÜRK, Atila FIRTINA koordinatörlüğünde, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri alan öğretmeni Tuğçe AFFAK gözetiminde bölüm öğrencileri ile birlikte Çankaya ilçesinde Yaşlı ve Huzur evi ziyaretine gidilerek yaşlılara bakım yapıldı.

Gölbaşında 18 gönüllü öğrenci ve gönüllü iş yeri sahibi kuaför Ali Osman OFLAZ'ın katkılarıyla huzurevinde bulunan 40 yaşlıya saç kesimi, sakal traşı, yüz ve kişisel bakım hizmetleri verilmiştir. Bu bakımların yanı sıra huzurevi sakinleri ile sohbetler yapılıp, öğrencilere nasihatleri da alınarak kaynaşma sağlandı.

Aralarında doktor, yazar, eğitimci, ressam gibi birçok meslek gurubundan topluma sosyal alanlarda yansımış yaşlıların da olduğu huzurevi sakinleri projeyi gerçekleştiren öğrenci, öğretmen ve idarecilere teşekkür etti. Gölbaşı Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerinin proje kapsamında ailelerle buluşmaya devam edeceği öğrenildi.

Bu haber toplam 2500 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.