1. HABERLER

  2. Metan Gazından Zehirlenen 2 İşçi Öldü, 1‘İ Yaralı
Metan Gazından Zehirlenen 2 İşçi Öldü, 1‘İ Yaralı

Metan Gazından Zehirlenen 2 İşçi Öldü, 1‘İ Yaralı

Gölbaşı'nda inşaat halindeki villanın su motoru ile ilgili çalışma yapmak üzere 25 metrelik kuyuya inen iki işçi metan gazından zehirlendi biri ağır yaralandı.

A+A-

Gölbaşı'nda  inşaat halindeki villanın su motoru ile ilgili çalışma yapmak üzere 25 metrelik kuyuya inen iki işçi metan gazından zehirlendi biri ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, su kuyusundaki motorun ayaklarını kesmek üzere kuyuya inen İdris Ertuğrul metan gazından etkilenerek bayıldı. Ertuğrul‘un yukarı çıkmamasından şüphelenen arkadaşı Mustafa Şimşek de kuyuya indi. Yukarıda kalan diğer arkadaşları da durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Ekiplerin olay yerine gelmesini beklemeden Şimşek ve Ertuğrul‘un arkadaşı beline bağladığı iple kuyuya indi. Arkadaşlarının olay yerinde baygın olduğunu anlayan şahıs da yukarı çıkamadı.

bugun-tv-14.06.2011-19-04-39_14-[-00-01-30.01-].jpg

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye üç arkadaşı çıkartmak için çalışma başlattı. Kuyuya en son inen işci kısa bir süre içerisinde çıkarıldı. Hafif yaralı işçi hastaneye kaldırılırken, ekipler kuyuda bayılan diğer iki işçi için uzun süre çaba harcadı. Yaklaşık 45 dakika içerisinde çıkarılan durumu ağır olan iki işçi yolda hayatını kaybetti. Ölen işçilerin metan gazından zehirlendiği belirlenirken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu haber toplam 3405 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.