1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MHK başkanı Yusuf Namoğlu
MHK başkanı Yusuf Namoğlu

MHK başkanı Yusuf Namoğlu

TFF Başkan Adayı Mehmet Ali Aydınlar, TFF Yönetim Kurulu Listesi'ni açıkladı.

A+A-

TFF Başkanlığı için adaylığını açıklayan Mehmet Ali Aydınlar, düzenlediği basın toplantısında Yusuf Namoğlu'nun yeni dönemde MHK başkanı olacağını söyledi.

Yeni liste şöyle:

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ, LÜTFİ ARIBOĞAN, ÖNDER KARADUMAN, HÜSNÜ GÜRELİ, ERHAN KAMIŞLI, KEMAL OLGAÇ, CÜNEYT TANMAN, SERVET YARDIMCI, YUNUS EGEMENOĞLU, MEHMET AKİF ÜSTÜNDAĞ, MEHMET BAYKAN, ERGÜN TEKİN, ARİF KOŞAR, HAKAN KANIK

Mehmet Ali Aydınlar'ın yönetiminde işbaşına gelecek olan TFF Yönetimi, MHK Başkanı'nı Yusuf Namoğlu olarak açıkladı. Bilindiği gibi Yusuf Namoğlu, bir dönem Beşiktaş Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuştu. Tahkim Kurulu Başkanlığı'na ise Yargıtay Eski Başkanı Hasan Gerçeker getirilecek.

"YABANCI SINIRLAMASI SERBEST KALACAK DEMEDİM"

Basın toplantısında soruları yanıtlayan Mehmet Ali Aydınlar yabancı futbolcu kontenjanı konusunda şunları söyledi: "Yabancı futbolcu sayısının serbest bırakılacağına dair bir şey söylemedim. Futboldaki bütün tarafların görüşlerini alacağız ve bu konuda karar alacağız. Kulüplerin sorunu bizim sorunumuz. Türk futbolu ve kulüplerin yararına en doğru olanı yapmaya çalışacağız"

"HERKES KENDİ İŞİNE BAKSIN"

Spor Toto Teşkilatının bugün bazı gazetelerde çıkan ilanıyla ilgili konuşan Aydınlar, "Bize ve kurumlarımıza sonuna kadar güvenebilirsiniz. Futbol kolay bir oyun ama zorluğu burada. Doğrusunu ifade etmek gerekirse herkes kendi işini yapmalı. Herkes önündeki tabağa bakarsa daha iyi olur. Spor Toto'ya katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Ama hayal kurmayacağız. Ütopik şeyler peşinde olmayacağız. Spor Toto Teşkilatı yol göstermek için böyle bir ilan vermiş; ama herkesin görüşünü alarak sporu yöneteceğiz. Onlar sadece biraz erken davranmış" dedi.

Bu haber toplam 1832 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.