1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. MHP Kadın Kollarından Başkan Şimşek'e Ziyaret...
MHP Kadın Kollarından Başkan Şimşek'e Ziyaret...

MHP Kadın Kollarından Başkan Şimşek'e Ziyaret...

MHP Gölbaşı Kadın Kolları Başkanı Güsüm Özçelik ve kadın kolları, Başkan Şimşek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

A+A-

MHP Gölbaşı Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Özçelik ve kadın kolları, Başkan Şimşek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar diledi. Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Özçelik başkan Şimşek'e her zaman yanında olduklarını söyledi. Özçelik "Seçim çalışmalarında biz bir aile olduk, ekip olduk bunun karşılığını da aldık. Çok güzel geri dönüşler oldu bundan sonraki süreçte de ne olursa olsun biz bir ekip olarak kadın kolları olarak her zaman yanınızdayız." dedi. 

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ise tüm  kadınlara seçim çalışmalarında verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Şimşek, "Son üç ayda yapılan çalışma hiç bir ilçede bu kadar bir çalışma olduğunu görmedim. Bir aile gibi çalıştınız hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Güzel bir seçim oldu sonucuda güzel oldu. Bende sizlerin başınızı öne eğdirecek hiçbir hareketim olmayacak yine hep birlikte beraber çalışacağız." dedi. 

 

Başkan Şimşek kadınlara gül hediye etti. MHP Gölbaşı Kadın Kolları Başkanı Güsüm Özçelik ise  kadın kolları adına Başkan Şimşek'e Üç hilal işlemeli bakır levha hediye etti. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 3682 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.