1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. MHP'li Ateş'ten birlik beraberlik çağrısı
MHP'li Ateş'ten birlik beraberlik çağrısı

MHP'li Ateş'ten birlik beraberlik çağrısı

MHP’nin eski ilçe Başkanı İbrahim Ateş dikkat çeken açıklamalarda bulunurken, Ülkücüleri birlik ve beraberliğe davet etti.

A+A-

MHP’nin eski ilçe Başkanı İbrahim Ateş dikkat çeken açıklamalarda bulunurken, Ülkücüleri birlik ve beraberliğe davet etti.

MHP’nin Gölbaşı’nda yerel iktidar olduğunun altını çizen İbrahim Ateş, Ülkü camianın sağduyulu olması gerektiğini söyledi.

İbrahim Ateş’in açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

İYİ NİYETLERİNDEN ŞÜPHEMİZ YOK

Gölbaşı’nda iktidar Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Dolayısıyla çok tenkit olacaktır. İktidarda MHP’nin olması münasebetiyle partimizdeki birlik ve beraberliği bozmak isteyenler tarafından bilgi kirliliği yaratılmaya çalışılacaktır. Bizler bunlara kesinlikle alet olmamalıyız. Unutmamalıyım ki biz iktidarız. Belediye yönetiminin ayrı MHP teşkilatının ayrı görevleri vardır. Bunları iç içe düşürmek yanlıştır, sorumluluk alanları bazen çakışabilir. Dolayısıyla belediyenin eksik gösterilen işlerini teşkilata, teşkilatında eksik gösterilen işlerini belediyeye kesmek yanlış ve haksızlık olur. Önemli olan mücadele etmek ve iyi niyettir. Aradığımız kıstas budur. Belediyenin de teşkilatında çabalarından ve iyi niyetlerinden hiçbir şüphemiz yoktur.

ŞAHSİ BEKLENTİLERİ OLANLAR VAR…

Partimize oy veren vatandaşlarımızı ve iktidar olmamızdaki öncü ülküdaşlarımızı sağduyuya ve sabra davet ediyorum. Gölbaşımız da teşkilatımıza hiçbir sıkıntı yoktur.  Şahsi beklentileri yerine gelmeyip de dedikodu çıkartarak netice almaya çalışanlara alet olmayarak, amaçlarına da ulaşmalarına izin vermeyelim.

TEŞKİLATIMN EMRİNDEYİM

Ben bir teşkilat adamı olarak her zaman teşkilatımın emrinde oldum yine emrindeyim. Şimdiye kadar nasılsa bundan sonra Gölbaşı’nda ki çizgim genel merkezimizin paralelinde ve gösterdiği hedefte devam edecektir.

BİR VE BERABER OLMALIYIZ

Önümüzde bir sınav var. Bu sınavda önümüzde gerçekleşen olan ilçe kongresi hakkında şunları söylemek isterim ki; Gölbaşı’nda iktidar olmamız sebebiyle çıkar mercilerinin saldırılarına karşı uyanık olup, örnek olacak şekilde birlik beraberlik sergilememiz gerekir.

HİZMET, SEVDAYLA YAPILIR

Milliyetçi Hareket Partisi’nde hizmet memleket sevdası ile yapılır. Bizim bir dünya görüşümüz var. Yöneticilerimizde veya yöneticiliğe talip olacak arkadaşımızda bu dünya görüşüne sahip olmalıdır. Bunları bilerek ve anlayarak göreve talip olmalıdır.

Herkese çağrım şudur ki, teşkilat olarak birlik ve beraberlikten yana tavır alıp yanlış adımlar atmamaktır. MHP’nin kapısı geleneklerimize bağlı hizmet etmek isteyen herkese açıktır. Siyaseti hizmet zemini ve gönül işi gören herkese açıktır. 

 

Bu haber toplam 4550 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.