1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. MHP'li Karakaya'dan Cumhur İttifakı uyarısı
MHP'li Karakaya'dan Cumhur İttifakı uyarısı

MHP'li Karakaya'dan Cumhur İttifakı uyarısı

MHP Gölbaşı İlçe Kongresinde partililere hitaben bir konuşma yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Mevlüt Karakaya " Cumhur ittifakı konusunda tartışılacak bir şey yok. Bunu kabul eden eder, etmeyen yoluna gider. " dedi.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölbaşı İlçe Başkanlığı kongresi gerçekleşti. Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongrede, tek liste ile seçime giren Mevcut İlçe Başkanı Av.Serdar Tekin, oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi.

Kongrede partililere hitaben bir konuşma yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Prof.Dr. Mevlüt Karakaya şu ifadeleri kullandı;

KABUL EDEN EDER! ETMEYEN YOLUNA GİDER

Gerçekten Miliyetçiyim diyorsanız  Cumhur İttifakı ipine sarılmak zorundasınız. Bu ülkenin bekası bu ülkenin geleceği buradadır. Cumhur ittifakı kendiliğinden kurulmuş bir ittifak değildir. 15 Temmuz gecesi Türk milleti tarafından kuruldu. Bugün Cumhur ittifakı içinde olmamızı eleştiren sözüm ona ülkücüyüm diyen sözüm ona MHP’liyim diyenlerin durdukları yere Allah rızası için bir bakın. Bu konuda tartışılacak bir şey yok. Bunu kabul eden eder, etmeyen yoluna gider. Nitekim etmeyenler gittiler.

‘MHP BİTECEK’ DEMİŞLERDİ! NE OLDU?

Anayasa değişikliği sırasında gırtlağımız patladı. Anayasa değişikliğinde getirilen hususların ne olduğu konusunda. Bir yalanın altını çizmek istiyorum. Ne dediler ‘ Bu yeni Cumhurbaşkanlığı Sistemi sanki Türkiye’de iki tane parti bırakacak , üçüncü parti olmayacak’ dediler.  ‘MHP bitecek’ dediler. MHP içerisinde böyle bir şey yaymadılar mı? Peki ne oldu şimdi? Şimdi öyle diyenler parti kuruyor. Niye o zaman parti kuruyorsunuz?

ERKEN SEÇİM YOK

Erken seçim iddialarıyla ilgili de konuşan Karakaya, erken seçimin olmadığını ifade ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin erken seçim iddialarını kesin bir dille yalanladığına dikkat çekerek “Cumhur ittifakının liderleri genel merkezleri ne diyorsa bizim bu icra etmemiz lazım bulunduğumuz yerlerde. “ dedi.  

Bu haber toplam 6651 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.