1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. MHP'li Tunç'tan belediye yönetimine ağır eleştiriler
MHP'li Tunç'tan belediye yönetimine ağır eleştiriler

MHP'li Tunç'tan belediye yönetimine ağır eleştiriler

Gölbaşı Belediye Meclisi’nin olağan toplantısına MHP’li Ali İhsan Tunç’un konuşması damgasını vurdu.

A+A-

Gölbaşı Belediye Meclisi’nin olağan toplantısına MHP’li Ali İhsan Tunç’un konuşması damgasını vurdu. Belediye yönetimini sert sözlerle eleştiren Tunç, mecliste bazı konuları gündeme getirmeyen meclis üyelerine de göndermede bulunarak “Ben kötü olmayayım, ben sıkıntıya girerim, işlerim ters gider birileri konuşsun ben kıymetli olayım diye susuluyor. Susarak sen de kabul etmiş olmuyor musun?” dedi.

74 Parsel’den Konya yoluna, ihalelerden doğrudan alımlara, projelerden kaçak yapıya kadar bir çok konuda sert eleştirilerde bulunan Tunç şu ifadeleri kullandı;

HOCA BİLDİĞİNİ OKUYOR

Söylenilenlerin de konuşulanların dair önemi yok. Cemaat ne derse desin hoca bildiğini okuyor.

MHP’NİN ADI BİLE YANLIŞ YAZILDI

Faaliyet raporu kitapçığında MHP’nin isminin yanlış yazıldığını söyleyen Tunç “MHP’nin adının yanlış yazıldığını kimse fark etmemiş. Ne kadar özenle itinayla hazırlanıp kontrolleri yapılan bir kitapçık. “ dedi.

3 YILDA NE DEĞİŞTİ?

Tunç sözlerini şöyle sürdürdü;

Yapılması mecburi hizmetlerle sizin övünmeye hakkınız yok. Sizler bu hizmetleri yapmak üzere seçildiniz. 3’lü olsun güçlü olsun diye geldiğiniz Gölbaşında 3 yılda ne değişti. Muhalefet olarak hiçbir hizmete karşı çıkmadık. Her türlü yetkiyi verdik. Gereksiz gördüğümüz kredilere ret verdik sadece.

BİRİNİ YOK ETTİNİZ O KADAR PARA BOŞUNA GİTTİ

Seğmenler Mahallesi Pazar yeri projesini eleştiren Tunç “Birini yok ettiniz, birini heba ettiniz o kadar. O kadar yatırım o kadar para boşa gitti. Eski tesis dursaydı yeni tesisi başka bir alana yapsaydınız.

ÇİN SEDDİNE ÇEVİRDİNİZ

Alparslan Türkeş parkı içindeki binayı Çin Seddi ile çevirmeniz de ayrı bir güzellik. Binayı kimse görmesin diye korumaya almışsınız.

GÖRECEĞİZ BAKALIM

Göl temizleniyor inşallah. Ama sonunu ne zaman göreceğimizi, ne kadar temizleneceğini merak ediyoruz. Göreceğiz.

HANİ 74 PARSEL BİTMİŞTİ? BÜYÜK HAK SAHİPLERİNE HANGİ İMKANLAR TANINDI? AÇIKLAYIN

74 parsel bitti denildi her şey tamam ama hak sahipleri aldıklarıyla ikna oluyor. Küçük hak sahipleri yine mağdur. Bitti diye ne kadar sevinmiştik ama yine yarım kaldı. Büyük hak sahiplerine tanıdığınız imkanları açıklayın da küçük hak sahipleri bilsinler neden mağdur oldukların mı?

VATANDAŞ HESABINI SORAR

Konya yolu tamam deniyor. İki senemiz kaldı inşallah görmek nasip olur. Bu dönemde yapamazsanız hayal olacak. Unutmayın vatandaş yarın bunun hesabını sorar.

KENDİ YAPTIĞINIZ BİR BİNA VAR MI?

Eşitlik konusuna gerçekten inanıyor musunuz? Mahalleler olsun, şahıslar arasında olsun. Bence tekrar düşünün. Yüzde 109 gelir fazlası olan bir belediye neden krediye başvuruyor hala? Üç yılda açmış olduğunuz ve kendinizin yaptığı bir bina var mı?

GÖLBAŞI KAÇAK YAPI CENNETİ OLDU

Düzenli bir kentsel yapı derken Gölbaşı kaçak yapı cenneti oldu. Göz yumduğunuz kaçak yapılaşmayla mı sağlayacaksınız ? Örnek vermemi ister misiniz? Bunları siz daha iyi biliyorsunuz.

FERYAT EDİYORDUNUZ SİZ NE YAPTINIZ?

42 milyon borçla devir teslim aldık diye feryat ettiğiniz belediyenin arsa satışından sadece 80 milyon gelir elde ettiniz. Diğer gelirler hariç? Ne yaptınız?

BİZ RANT SAĞLAMAYA DEĞİL HİZMETE GELDİK

Biz buraya birilerinin işlerini tamamlamaya eksik işlerini yamaya bazılarını rant sağlamaya değil, Gölbaşı’na hizmet için geldik. Ben yaptım oldu zihniyeti yanlışı.

KONUŞMAYAN SUSAN MECLİS ÜYELERİNE SİTEM

Burada bulunan herkes neyin ne olduğunu kimlerin ne yaptığını nelerin eksik olduğunu çok iyi biliyor. Ama yanlış değil mi? Susarak sen de kabul etmiş olmuyor musun? Ben kötü olmayayım, ben sıkıntıya girerim, işlerim ters gider birileri konuşsun ben kıymetli olayım diye. Ama yanlış hesap. Allah’ın bildiğini kuldan saklasan ne olacak?

KİTABINA UYDURULUYOR

Muhalefet olarak ne doğrudan temin alımlarla ne de ihalelerle ilgili bağımız var. Kimlere ne şekilde verilir bilmiyoruz. Yasalar çerçevesinde kitaba uygun veriliyordur. Ama vicdanen sorumluluk tamamen yöneticilerindir.

 

Bu haber toplam 2518 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum