1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. MHP’lilerden Yozgatlılar Derneği'ne ziyaret
MHP’lilerden Yozgatlılar Derneği'ne ziyaret

MHP’lilerden Yozgatlılar Derneği'ne ziyaret

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Serdar Tekin, Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcıları Murat Ilıkan ve Oğuz Kağan Tanrıverdi, MHP Gölbaşı ve Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Gölbaşı Yozgatlılar Dernek Başkanı Murat Karakurt’u ziyaret etti.

A+A-

Gölbaşı Yozgatlılar Dernek Başkanı Murat Karakurt, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Serdar Tekin, Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcıları Murat Ilıkan ve Oğuz Kağan Tanrıverdi, MHP Gölbaşı ve Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerine Yozgat’ın geleneksel yemeği olan testi kebabı ikram etti.

Karakurt, “Dernek olarak MHP’nin belediye başkanlığı seçim beyannamesinde Taahhüt ettiği derneklere yer konusunda verdiği sözlerin tutulmasının takipçisi olacağız” dedi.

Gölbaşı Yozgatlılar Dernek Başkanı Murat Karakurt, Festivallerin yapılmasını, Ucuz konut yapılmasını ve verilen sözlerin takipçisi olacaklarını da söyledi.

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Serdar Tekin ise “ Hem ilçe teşkilatı olarak hem de meclis grubumuzla birlikte Gölbaşı’nda yaşayan Yozgatlı hemşerilerimizle hasbihal etmek istedik. Biz her zaman sivil toplum kuruluşları ile bir arada olacağız. Sorunlarımızı ve dertlerimizi hep birlikte bir arada çözeceğiz” dedi.

Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ilıkan ise kendisine her zaman destek veren Dernek Üyeleri ve Gölbaşı Yozgatlılar Dernek Başkanı Murat Karakurt’a teşekkür ederek, “Hemşehri derneklerimizin her zaman yanındayız. Birlik ve beraberlik içindeyiz" dedi.

 Konuşmaların  ardından Yozgat’ın geleneksel yemeği olan testi kebabı ikram edildi.  

Bu haber toplam 3308 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.