1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Münür Ballı, Çankaya'da bir adım öne geçti
Münür Ballı, Çankaya'da bir adım öne geçti

Münür Ballı, Çankaya'da bir adım öne geçti

AK Parti Çankaya Belediye Başkan A.Adayı Münür Ballı, Çankaya'nın zirvesinden mesaj verdi, " Çankaya Ankara'nın başkenti, Türkiye'nin göz bebeği konumundadır, ancak öyle bir keşmekeşlik var ki, bu dengesizliğe ancak ben çare olurum" dedi.

A+A-

AK Parti Çankaya Belediye Başkan A.Adayı Münür Ballı, Çankaya'nın zirvesinden mesaj verdi, " Çankaya Ankara'nın başkenti, Türkiye'nin göz bebeği konumundadır, ancak öyle bir keşmekeşlik var ki, bu dengesizliğe ancak ben çare olurum" dedi.

" Çankaya'nın kötü yönetimi her halinden belli oluyor. Bir tarafta hesapsız ve plansız yapılan inşaatlar, diğer taraftan geri kalmışlığın acısını iliklerine kadar hisseden semtler.. Böylesine çelişki dünyanın hiçbir yerinde yaşanmış olamaz " dedi. Münür Ballı şöyle devam etti: " Burası Türkiye'nin kalbi, Ankara'nın da başkenti konumunda. Ancak öyle kötü yönetiliyor ki bu güzide ilçemiz hizmet açısından göz yaşartacak niteliğe haiz. Bir tarafta hayvanların bile yaşayamayacağı bedbaht semtler, diğer tarafta muhteşem yapıların ve AVM'lerin yer aldığı muhteşem yerler. Bu çelişki hiçbir şeyle mukayese edilemez. Bu farklılığı ortadan kaldırmak ve Çankaya'yı hak ettiği yere taşımak için aday adayı oldum."dedi.

     AK Parti'nin Çankaya adaylarının her birinin bir diğerinden değerli olduğunu ifade eden Ballı, " ancak anadan doğma bir Ankaralı olarak Çankaya'yı kimse benim kadar bilemez. Sorunlarını da en iyi ben biliyorum. Çözüm yolları da bende. Parti yöneticilerimiz münasip görüp beni aday gösterirlerse hem seçimi rahat kazanırım, hem de hizmet akışını sağlamak semtler arası dengeyi kurmak için gerekeni en iyi şekilde yaparım " dedi.

Yerel seçimlerin her geçen gün yaklaşmasıyla siyasi partilerin aday belirleme çalışmalarını da hızlanıyor. Partiler en iyi sonucu alacakları adayları belirlemek için çeşitli anketler ve kamuoyu yoklamaları yapıyorlar. Ankara'nın önemli ilçelerinden olan Çankaya’da ise Münür Ballı ismi dikkat çekiyor.

Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarını sürdüren siyesi partiler oy oranlarını arttırmak, kendilerinde olan belediyeleri kaybetmemek ve yeni belediyeler kazanmak için şimdiden büyük çaba sarf ediyorlar. Aday adayları arasında en iyi sonucu çıkartacak ismi seçmek için çeşitli çalışmalar yapan partiler anketlerin yanı sıra temayül yoklaması gibi yöntemlere de başvuruyorlar.

 
ÇANKAYA İÇİN BÜYÜK YARIŞ

Ankara'nın en büyük ilçelerinden olan Çankaya da  şuan CHP'li Bülent Tanık görev yapmakta. AK Parti'den ve CHP'den Çankaya için çok sayıda aday adaylığı başvurusunda bulunuldu.. Anketlerde ve yapılan kamuoyu yoklamalarında Münür Ballı’nın adının öne çıktığı görüldü.

ANKETLER NE DİYOR?

AK Parti'ye yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre seçim çalışmalarında başarılı bir performans sergileyen Münür Ballı, Genel Merkez tarafından yapılan anketlerde yer aldı. Vatandaşlarla bire bir temasa geçilerek yapılan ve internet üzerinden oylanan anketlerde Münür Ballı’nın diğer adaylardan daha önde olduğu öğrenildi.

Burası Çankaya'nın zirvesi. Bu çirkin tablo ne Ankara'ya yakışıyor, ne de Çankaya'ya.

Çankaya'nın hayır sever sakinlerinden Banu  Çetin CHP'li belediye başanlarından bıktık usandık, bu seçimde oy vermem mümkün değil, inşaallah bir kurtarıcı çıkar diyor.

 

Bu haber toplam 3233 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.