1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Münür Ballı: Ekip bilinciyle yola çıktım
Münür Ballı: Ekip bilinciyle yola çıktım

Münür Ballı: Ekip bilinciyle yola çıktım

Son Gaste Genel Yayın Yönetmeni Özcan Aydoğdu sordu, Ak Parti Gölbaşı Belediye Başkan Aday Adayı Münür Ballı yanıt verdi.

A+A-

Son Gaste Genel Yayın Yönetmeni Özcan Aydoğdu sordu, Ak Parti Gölbaşı Belediye Başkan Aday Adayı Münür Ballı yanıt verdi.

Ak Parti Gölbaşı Belediye Başkan Aday Adayı Münür Ballı SON GASTE’ye çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte o  röportajın ilk bölümü;

Özcan Aydoğdu: Münür bey öncelikle AK Parti Gölbaşı belediye başkan aday adaylığı açıklamanız hayırlı olsun.

Münür Ballı: Teşekkür ederim, inşallah ilçemiz ve hemşehrilerimiz için hayırlı bir seçim süreci yaşanır. Siz de hoş geldiniz.

BU KARARI TEK BAŞINIZA MI ALDI?

Özcan Aydoğdu: Seçim sistemimize göre her Türk vatandaşı yaklaşmakta olan yerel seçimlerde seçilmek istediği makama aday olabilir. Ancak aday adaylığı kararı mağlum dur ki kişinin tek başına almaması gereken bir karardır. Bu süreçte bu kararı almanızda ki etken neydi ?

Münür Ballı: Elbette ki; aday adaylığı kararı tek başınıza alınabilecek bir karar değildir. Neticede ortada bir seçim var ve siz seçme hakkı olanların oylarına talip olmak için yola çıkacaksınız. O anlamda halkın kanaat önderlerinin ve sivil toplum örgütlerinin, ailenizin arkadaş, dost bildiklerinizin yanımızda olduklarını bilmelisinizdir ki çıkacağınız yolda yalnız yürümek zorunda kalmayasınız. Şahsım mağlumunuz olduğu üzere sendika dernek gibi bir çok örgütlerinin yöneticiligini yaptım bir çok kesimden ekiplerle çalıştık. Bu kararımı alırken de de öncelikle ailem arkadaşlarım ve dostlarımın katkısı yadsınamaz. Hali hazırda sivil toplum örgütü arkadaşlarım toplum içerisinde itibar sahibi arkadaşlarım ile yaptığımız istişareler sonucu hiçbir bütçesi olmayan dernek başkanlığı dönemlerimde hep birlikte imza attığımız işlere baktığımızda aday adaylığımızın hayırlı olacağı inancıyla bu yola çıktık her zaman söylerim belediyecilik ekip işidir. Ben aday adaylığı kararını alırken dahi ekip bilinciyle yola çıktım.

NEDEN ADAY ADAYI OLDU?

Özcan Aydoğdu: Aday adaylığınızı açıkladığınıza göre elbetteki yapmak istedikleriniz Gölbaşı için düşündükleriniz, kısacası inşaa etmek istediğiniz bir Gölbaşı var neden aday olmak istiyorsunuz

Münür Ballı: Tabi ki Gölbaşı için Gölbaşılılar için ailem ve benim için hayırlı olacaksa Rabbim bana bu yolu nasip etsin en büyük duam bu. Klişe bir söz söyleyecek olursak bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Binası iştir kişinin, burada tek tek imza attığım işleri dile getirmekten ar ederiz neticede bütün bunları halk için yaptık. Halk için halka hizmek etmekti tek amacımız. Ancak şunu söylemek isterim ki; belediyecilik vizyon işidir bizim vizyonumuz da hamdolsun misyonumuzda sabittir.

Bu haber toplam 4662 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum