1. HABERLER

  2. Ne Oldi Laza Ne Oldi Boyle!
Ne Oldi Laza Ne Oldi Boyle!

Ne Oldi Laza Ne Oldi Boyle!

Karadenizliliği ile ön plana çıkan şarkıcı Davut Güloğlu'nun ağzından döüklen sözlere Karadenizli erkekler çok şaşıracak.

A+A-

Karadenizin taş fırın erkeğinin ön plana çıkarıldığı "Ne oldu sana ne oldu böyle" şarkısıyla şöhreti yakalayan Davut Güloğlu katıldığı canlı yayında “ Artık bir kadının bir erkeğe tokat atmasını normal karşılıyorum.” dedi.

Star Tv ekranlarında yayınlanan “Duymayan Kalmasın” isimli magazin eğlence programına nişanlısı Ece Erken ile birlikte katılan Davut Güloğlu, Karadenizli taş fırın erkeğini şok edecek sözler sarf etti.



Bir kadının tokat atması halinde nasıl bir tepki vereceğinin sorulması üzerine Davut Güloğlu şu sözleri sarf etti;
“ Bir dönem geçirdikten sonra, her halde o hızları dönemlerde sorsaydınız, bir kadın tokat atabilir miydi diye? Hayır atamaz derdim. Şimdi oldum 35-36 yaşında. Artık bir kadının bir erkeğe tokat atmasını normal karşılıyorum” dedi.

Programında Davut Güloğlu, çiçeği burnunda nişanlısı Ece Erken'e canlı yayında evlenme teklifini yineleyerek sürpriz yaptı. Karadenizli şarkıcı Ece Erken’e buket çiçek yerine kocaman bir saksı çiçeği verince, Ece Erken’in şaşkınlıktan ağzı açık kaldı. Güloğlu daha sonra Ece Erken’le romantik müzik eğliğinde dans ederek, güzel sunucunun gönlünü aldı.

 

Bu haber toplam 5892 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.