1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Neden Ak Parti? Başkan Akceylan seçmene bir bir anlatıyor...
Neden Ak Parti? Başkan Akceylan seçmene bir bir anlatıyor...

Neden Ak Parti? Başkan Akceylan seçmene bir bir anlatıyor...

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı 24 Haziran 2018 cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

A+A-

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı 24 Haziran 2018 cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Milletvekili listelerinin açıklanması ile birlikte çalışmalar hız kazanırken, milletvekili adayları Gölbaşılılarla bir araya gelmeye devam ediyor.

DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI

AK Parti Ankara İl Başkanlığı 27. Dönem milletvekili istişare ve değerlendirme toplantısına katılım sağlayan AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim AKCEYLAN, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih DURUAY, SKM Başkanı Serkan AYDOĞAN, Kadın kolları başkanı Hayrünnisa Işık AYDOĞAN  ve Gençlik Kolları başkanı M. Emin ÇELİK toplantı sonrası AK Parti Ankara 1. Bölge milletvekili adayı Fahri Usta ile birlikte Gölbaşı Belediyesinin düzenlediği sanayi esnafı  iftarında, Gölbaşılı sanayiciler ile bir araya geldi.

İFTAR SONRASI VATANDAŞLARI DİNLEDİLER

İftar sonrası Gölbaşı Atatürk sahil parkındaki vatandaşlar ile hasbıhal eden İlçe Başkanı Selim AKCEYLAN ve AK Parti Ankara 1. Bölge milletvekili adayı Fahri Usta Gölbaşılıların yoğun ilgisi ile karşılaştı.Ramazan stantlarını ziyaret eden Usta ve Akceylan, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletti.

 

Bu haber toplam 2683 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.