1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Nevzat Dulkadir  “Belediyemizde mali disipline önem veren anlayış ortaya çıktı”
Nevzat Dulkadir  “Belediyemizde mali disipline önem veren anlayış ortaya çıktı”

Nevzat Dulkadir  “Belediyemizde mali disipline önem veren anlayış ortaya çıktı”

Nevzat Dulkadir  “Belediyemizde mali disipline önem veren anlayış ortaya çıktı”

A+A-

Nevzat Dulkadir  “Belediyemizde mali disipline önem veren anlayış ortaya çıktı”

Gölbaşı belediyesi Ekim ayı son toplantısında Gölbaşı Belediyesi 2020 yılı Bütçe Tasarısı,2020 yılı Performans Programı ve 2020 ve 2024 yıllarını kapsayan 5 yıllık Stratejik Plan mecliste onaylandı.

Mecliste bir konuşma gerçekleştiren MHP Gölbaşı Belediye Meclis Grup Başkanvekili Nevzat Dulkadir, Stratejik belediye planı, halkın ihtiyaçlarını ve isteklerini yansıtacak şekilde hazırlandığını söyledi.

Dulkadir “Yerel halkın ihtiyaçlarına göre verimli bir şekilde uygun hizmetleri tasarlama ve sunma sorumlulukları vardır. Stratejik belediye planı, yerel halkın ihtiyaçlarını ve isteklerini yansıtacak şekilde yerel hizmetlerin nasıl geliştirileceğini ve özleştirileceğini ifade ederek harcanan kaynaklar karşılığında daha iyi bir değer elde edilmesini sağlamaktadır. Yerel yönetimler aynı zamanda sakinlerinin ekonomik, sosyal ve çevresel refahını sürekli bir değişim bağlamında teşvik etme konusunda da geniş sorumlulukları vardır. Özellikle, diğer ilçeler ve komşu illerle ticarete, sermayeye ve yatırım hareketlerine açık olmak, ekonomimizin büyümesine önemli yararlar sağlayacaktır. Artık çok daha hızlı bir şekilde yapısal değişiklikler gelişmektedir ve bu yapısal değişikliklerin ortaya çıkardığı ekonomik ve sosyal zorluklara ulusal, bölgesel ve yerel düzeyde yeni çözümler bulunmaktadır. Yerelden küresel değişime, aynı zaman da iklim değişikliğinin sonuçlarının ve çözümlerinin yerel topluluklar üzerindeki etkisi nedeniyle çevreye de yansımaktadır” dedi.

MHP Gölbaşı Belediye Meclis Grup Başkanvekili Nevzat Dulkadir açıklamalarına şöyle devam etti;

“Bütçe denkliğini esas alınarak 2020 yılı tahmini bütçesi 175 milyon TL olarak ön görülmüştür. Hazırlanan performans programı ve bütçe kamu kaynaklarının çarçur edilmesine imkan tanımayan belediyemizde mali disipline önem veren anlayışın ortaya çıktığı görülmektedir. Bütçenin hazırlanmasında emeği geçen başta belediye başkanımıza, başkan yardımcılarımıza, hukuk tarifeler bütçe komisyonumuza, meclis üyelerimize ve belediye personelimize teşekkür eder saygılarımı sunarım. Gölbaşımıza hayırlı olsun”

Bu haber toplam 2622 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.