1. HABERLER

  2. Nihat Doğan'a canlı yayında hakaret şoku
Nihat Doğan'a canlı yayında hakaret şoku

Nihat Doğan'a canlı yayında hakaret şoku

Survivor yarışmasıyla ününe ün katan ünlü şarkıcı Nihat Doğan Kanal 7'de “Bir El Ver” programda izlediği küçük çocuğa yardım etmek için ,Kanal 7 canlı yayınına çıktı. Ancak ünlü türkücü Nihat Doğan canlı yayında beklemediği bir tepki ile karşılaştı.

A+A-

Ancak ünlü türkücü Nihat Doğan canlı yayında beklemediği bir tepki ile karşılaştı. Küçük çocuğun probleminden başka bir şeyin kendisi ilgilendirmeğini söyleyen Nihat Doğan'ın bu tepkisi pahalıya mal oldu. Bu sözler üzerine stüdyoda bulunan bazı konuklar stüdyoyu terk ederek, Nihat Doğan'ı protesto etti.



YARDIM İÇİN GELMİŞTİ

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan başlayan Bir El Ver izlediği küçük çocuğun yardımına koşan Nihat Doğan canlı yayına konuk oldu. ini izleyen ve ekranda gördüğü küçük çocuğa yardım etmek isteyen Nihat Doğan canlı yayında programa konuk oldu.

Programda Aysel Yıldır, eşi Yakup Yıldır ve Aysel Yıldır’ın abisi Faruk Bey’in yaptığı açıklamalara kızan Nihat Doğan kendisinin sadece 11 yaşındaki Yunus’a yardım etmek istediğini ifade etti.

GERİ ZEKALI MI NE?

Yardım edeceği minik Yunus dışında olan diğer kişilerin yaşadığı ilişkilerin kendisini ilgilendirmediğini kaydeden ünlü türkücünün açıklamalarına kıza bazı konuklar canlı yayını terk etti. Konuklar, Nihat Doğan’a ‘Sen niye ortalığı karıştırıyorsun.’ diyerek tepkilerini dile getirirken, o esnada açık olan mikrofondan ‘Geri zekalı mı ne?’ sözü de canlı yayına yansıdı.

BEYAZ GAZETE

Bu haber toplam 1672 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.