1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Öcalan: Kılıçdaroğlu bir Ergenekon operasyonudur
Öcalan: Kılıçdaroğlu bir Ergenekon operasyonudur

Öcalan: Kılıçdaroğlu bir Ergenekon operasyonudur

CHP - BDP kardeşliğini bitirecek sözler: Kılıçdaroğlu bir Ergenekon operasyonudur..

A+A-

İmralı Cezaevi’nde hükümlü bulunan terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan’ın avukatları aracılığıyla yaptığı açıklamalar PKK’ya yakınlığıyla bilinan internet sitelerinde yayınlandı.

Terörist başı Öcalan’ın devlet heyetiyle eylemsizliğin son günü olan 15 Haziran’dan bir gün önce görüştüğü ifade edildi. Öcalan’ın “Heyetin de diyalog sürecinin başından beri konuya ciddiyetle yaklaştığını ve anayasal çözüme açık bir yaklaşım sergilediğini” söylediği aktarıldı.

KILIÇDAROĞLU BİR ERGENEKON OPERASYONUDUR

Öcalan'ın açıklamalarında en ilgi çekici kısım isim ise CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'yla ilgili sözleriydi.. "Kılıçdaroğlu iyi niyetli olabilir, kişiliğine bir şey demiyorum ama bilinçli bir planın, senaryonun sonucu CHP’nin başına getirildi. Aslında kısmen de başarılı oldular ama olan Alevilere oldu. Kılıçdaroğlu bir asker-Ergenekon operasyonuyla CHP’nin başına getirilmiştir, iyi analiz edilirse bunu görmek zor değildir. Bu operasyonun asıl amacı Alevi Kürtleri bizden uzaklaştırmak, CHP’ye oyları kanalize etmekti. Dersim’de neden böyle oldu?"

Bu haber toplam 1072 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.