1. HABERLER

  2. Odabaşı, sahaya indi
Odabaşı, sahaya indi

Odabaşı, sahaya indi

Odabaşı, temeklini attığı projelerini yerinde incelemek için sahaya indi.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı “2011 yılında Gölbaşı’nı şantiye alanına çevireceğiz” diyerek, projelerini teker teker hayata geçireceğini ifade etmişti. Odabaşı, temeklini attığı projelerini yerinde incelemek için sahaya indi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı 2011 yılı içersinde birçok projeyi hayata geçirmek için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaları yerinde incelemek için sahaya inen Başkan Odabaşı, Sahil Parkı çiçeklendirme çalışması, Sahil Parkı 60 çardaklık piknik alanı, Kanal projesi inşaat alanı, Karşıya çocuk parkı inşaat alanı, Tek yolu üzeri ağaçlandırma alanı, Tek lojmanları park alanı çalışması, Polis Akademisi Park alanı çalışması, Asfalt ve kaldırım çalışması, Seğmenler Parkı inşaat alanı ve Örecik mahallesi kültür merkezi inşaat alanında İncelemelerde bulundu.  

Başkan Odabaşı; 2011 yılı içersinde birçok projeyi hayata geçireceklerini belirterek, “Çalışmalarımız Gölbaşı’nın her mahallesinde, tüm sokaklarında hızlı bir şekilde devam ediyor. Çok yakın zamanda projesini tamamladığımız yerlerin açılışını ve yeni projelerimizin temel atma törenini gerçekleştireceğiz. Ayrı zamanda Gölbaşımıza çok büyük projeler hazırlatıyoruz. Yakın zamanda bu projelerimizi Gölbaşı halkıyla paylaşacağız. Tüm Gölbaşı halkımıza şimdiden tüm projelerimiz hayırlı olsun” dedi.

 

 

Bu haber toplam 1824 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.