1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Öğretmenlerden öğrencilerine uyum mesajı
Öğretmenlerden öğrencilerine uyum mesajı

Öğretmenlerden öğrencilerine uyum mesajı

Şahin Sevin İlkokulu birinci sınıf öğretmenleri okula ilk defa başlayacak olan miniklerin okula uyum sağlayabilmeleri için videolu bir mesaj hazırladı.

A+A-

Bu sene 2011-2012 eğitim-öğretim yılı 19 Eylül Pazartesi günü başlayacak. Diğer taraftan ilköğretime ilk defa ayak basacak minikler için ise eğitim 12 Eylül Pazartesi günü başlayacak.

Milli Eğitim Bakanlığı, okulların yüz yüze açılacağı ilk hafta gerçekleşecek olan uyum eğitimi için rehber hazırlarken, rehberde, eğitimin nasıl olacağı, teneffüslerde alınacak tedbirler paylaşıldı.

Okula ilk defa başlayacak olan birinci sınıf öğrencilerinin velileri virüs nedeniyle çocuklarını okulla gönderip göndermemekte tereddüt ederken,eğitimciler ilk defa okula gidecek öğrencileri motive edecek çalışmalara imza atıyor.

ÖĞRETMELERDEN ÖĞRENCİLERİNE VİDEOLU MESAJ

Şahin Sevin İlkokulu yönetimi okula ilk defa başlayacak minikler için öğretmenleri tarafından çekilen bir videoyu velilerle paylaştı. Öğretmenlerin öğrencilerine Whatsupp yoluyla gönderdikleri videoda, çocukları motive edici görüntüler yer alırken, okulda hijyen noktasında tüm önlemlerin alındığı kaydedildi.

Bu haber toplam 6156 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.