1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Olaylı derbi Fenerbahçe'nin - Galeri
Olaylı derbi Fenerbahçe'nin - Galeri

Olaylı derbi Fenerbahçe'nin - Galeri

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Sekizli Finali A Grubu'nda Galatasaray Medical Park ile Fenerbahçe karşılaştı.

A+A-

Maçı 75-67 kazanan Fenerbahçe 2'de 2 yapıp yoluna devam etti. Ev sahibi Galatasaray Medical Park ise final şansını kaybetti

DERBİDEKİ OLAYLARDAN KARELER!..

Namağlup unvanını sürdüren Fenerbahçe yarın Rivas'ı yenerse finale yükselecek.

Öte yandan, salona grup halinde girmek isteyen Fenerbahçe taraftarlarına güvenlik güçleri müdahalede bulundu. Giriş kapısı önünde uzaklaştırılan sarı-lacivertli grup, daha sonra tek tek bilet kontrolleri yapıldıktan sonra içeri alındı.

Küfürlü tezahüratlar yapıldı

Karşılaşma öncesi iki takım taraftarları arasında karşılıklı küfürlü tezahüratlar yapıldı. Taraftarlar arasındaki gerginlik alınan geniş güvenlik önlemleri nedeniyle olaya dönüşmezken, zaman zaman salon içinde patlayıcı ve yanıcı maddeler de atıldı.

Maç ilk saniyelerinde durduruldu

Karşılaşmanın başlamasının ardından ilk saniyelerde sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle hakemler oyunu durdurmak zorunda kaldı.

İlk başta sahaya konfetiler atılırken, ardında sahaya yanıcı ve patlayıcı maddeler yağdıran Fenerbahçe taraftarları, oyunun tekrar başlamasını geciktirdi. Patlayıcı maddeler atılmasına devam edilmesine rağmen, hakemler oyunu tekrar başlatırken, daha sonra olaylar yatıştı. Atılan yanıcı ve patlayıcı maddeler nedeniyle salonun içi bir süre dumanla kaplandı.

Medyadan büyük ilgi

FIBA Kadınlar Avrupa Sekizli Finali'ne medya mensuplarının ilgisi oldukça yüksek oldu. Organizasyona Türkiye ile birlikte 11 ayrı ülkeden 170 medya çalışanının akreditasyon yaptırdığı ve katılım sayısının ise 118'e ulaştığı bildirildi.

Bu haber toplam 1425 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.